ITALIJAN NA IVICI PROVALIJE: Sari dobio ultimatum od Čelsija!

Autor:

Sport

20.02.2019

10:22 >> 10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Čelsija Mauricio Sari nalazi se pred otkazom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricijo Sari

Italijanski stručnjak je u potpunosti izgubio poverenje uprave kluba, a i sami fudbaleri londonskih Plavaca polako gube veru u njega.

Zbog toga će Sari biti smenjen sa mesta menadžera Čelsija ukoliko izgubi jedan od naredna tri meča protiv Malmea, Mančester Sitija i Totenhem, kako prenosi Dejli Mejl.

Čelsi se ne nalazi u dobroj formi, ima čak pet poraza u poslednjih 10 utakmica, pa je Sari u nikad težoj situaciji od dolaska na Stamford Bridž.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roman Abramovič

Azar i drugovi već u četvrtak igraju revanš meč protiv Malmea, a za vikend ih očekuje daleko teži zadatak u finalu Liga kupa protiv Mančester Sitija. Težak raspored Plavaca završava se utakmicom protiv Totenhema na Stamford Bridžu naredne srede.

Uprava Čelsija ima nekoliko opcija za Sarijevog naslednika, a trenutno se kao glavni kandidati vode bivši trener Real Madrida Zinedin Zidan i sadašnji menadžer Derbi Kauntija i legenda kluba Frenk Lampard.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading