SALAH RUŠI BAJERN I PIŠE OTKAZ KOVAČU!

Autor:

Sport

19.02.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski teškaši Liverpul i Bajern naći će se oči u oči posle čak 18 godina na evropskoj sceni. Spektakularan meč očekuje se večeras (21.00, Arena sport 1) na Enfild roudu u osmini finala Lige šampiona jer timovi koji u svojim vitrinama imaju po pet titula prvaka Starog kontinenta jurišaju na šesti "ušati pehar".

Mohamed Salah

Bivši napadač Bajerna Radmilo Mihajlović (54) pokušao je u razgovoru za Srpski telegraf da predvidi kako će se odvijati stvari na Ostrvu, a interesantno je da je prednost dao Liverpulu, iako je u sezoni 1989/90. odigrao 34 meča za Bavarce, uz četiri postignuta gola.

UBITAČAN TRIO

- Nema odbrane od napadačkog trija Salah-Firmino-Mane. Strašni su, mogu svakom da naprave problem i s lakoćom postižu golove. Posebno Egipćanin, koji me je oduševio jer iz sezone u sezonu igra fenomenalno. On je čudo od igrača i, kad uđe u šesnaesterac, pravi dar-mar - počeo je priču Radmilo.

Na pitanje zbog čega naginje na stranu Engleza, Mihajlović odgovara:

- Liverpul igra bolje, ima ubojitiji napad, dok su, s druge strane, štoperi Bajerna u godinama. Izgubili su Humelsa i ostali na brzini, oštrini, a to u fudbalu često zna da košta. Smatram i da će Niko Kovač dobiti otkaz u slučaju eliminacije jer se Nemci ne zadovoljavaju osminom finala i drugim mestom u Bundesligi već uvek pretenduju na sam vrh.

KIŠA GOLOVA

Ogradio se na kraju Radmilo dodavši da klub iz Minhena nikad ne treba potceniti.

- Bajern je ekipa koja isto igra kod kuće i na strani. Nema respekta za rivala, bilo da igra protiv Reala, Barselone, Liverpula. Svakome mogu da daju gol, tako će biti i večeras. Očekujem da će biti pogodaka. Rezultat možda 2:1 za Liverpul, pa je u revanšu na Alijanc areni sve moguće - završio je Mihajlović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading