U rat navijača i Kolarova se uključio i predsednik Rome: Zauzeo stranu...

Autor:

Sport

14.02.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rome Džejms Palota stao je u odbranu Aleksandra Kolarova koji nije u najboljim odnosima sa navijačima kluba iz Rima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Pohvalno o kapitenu srpske reprezentacije pre nekoliko dana pričao je i najiskusniji igrač Vučice Danijel De Rosi, ali njegove reči nisu imale odjeka.

Naime, samo dan kasnije u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Porta (2:1) na tribinama Olimpijskog stadiona pojavio se transparent sa uvredljivom porukom namenjen Kolarovu.


- Nema sumnje da je Kolarov samo apsolutni vrhunski profesionalac. Svaki dan prvi dolazi i skoro je poslednji koji dolazi. On je samo tvrd fudbaler. On ne ide na društvene mreže, ne pije, samo igra naporno i trenira teško - izjavio je Palota.

Prvi čovek Rimljanje ne želeći da ulati u detalje sukoba kaže da svi prave greške.

- Ponekad će napraviti grešku, kao i svi mi. Nadam se da će navijači shvatiti da, momaka poput njega, želite da imate 22 u vašem timu. On se ne žali, a kada je povređen i dalje želi da ode na teren.

Kolarov je 2017. iz Mančester sitija došao u Romu, a prethodno je igrao za Rominog gradskog rivala Lacio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading