(VIDEO) Tri ujutru, emocije i oproštaj od "tihog heroja" - Srnić je otišao, ali žali zbog jedne stvari!

Autor:

Sport

30.01.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasno sinoć Slavoljub Srnić se oprostio od saigrača i krenuo put Kanarskih ostrva na potpis ugovora sa Las Palmasom.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Srnić

Krilni vezista Crvene zvezde Slavoljub Srnić (27) oprostio se u utorak od svojih dosadašnjih saigrača i krenuo na Kanarska ostrva gde će potpisati ugovor sa novim klubom.

Crvena zvezda je prihvatila ponudu španskog drugoligaša, tako da će Slavoljub Srnić preći u redove Las Palmasa u transferu vrednom 300.000 evra.


Pred polazak na put Slavoljub Srnić je napravio retrospektivu svega što mu se događalo u Crvenoj zvezdi i tom prilikom rekao da odlazi ispunjen, premda ostaje žal za jednom stvari.

- Sa Zvezdom sam ostvario sve što bi svaki fudbaler sanjao. I Ligu šampiona, i titulu, i pobedu u derbiju... Jedino što nisam ispunio, to je pogodak u derbiju i to mi je jedino krivo. Sve ostalo sam, hvala Bogu, doživeo sa Zvezdom. Ispunjen sam bio u svakom trenutku - rekao je Srnić.

Momak iz Šapca karijeru je počeo u klubu sa stadiona "Rajko Mitić", ali je 2012. godine sa bratom Dragoljubom prešao u Čukarički i sa "Brđanima" osvojio trofej u Kupu Srbije.On se u Zvezdu vratio avgusta 2015. godine i za tri i po godine odigrao više od 120 takmičarskih utakmica na kojima je postigao 21 gol. Nastupajući za Crvenu zvezdu i Čukarički Slavoljub Srnić je osvojio dve titule prvaka Srbije i trofej u Kupu. Sa crveno-belima je igrao grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope i nema dileme da potpuno ispunjen realizuje prvi inostrani angažman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading