Hirurzi Indijcu izvadili sedam kilograma metala iz stomaka

Autor: b92.net, Republika

Razonoda

28.11.2017

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hirurzi bolnice "Sandžej Gandi" u mestu Satna, u indijskoj državi Mađa Pradeš, iz stomaka pacijenta Maksusa Kana izvukli su 263 novčića i stotinu eksera.

RepublikaFoto: pixabay.com
Operacijom je iz stomaka pacijenta uklonjeno sedam kilograma stranih predmeta

Kan (35) primljen je u bolnicu sa bolovima u stomaku, pa su lekari izvršili endoskopiju kako bi utvrdili uzrok. Bili su iznenađeni kada su u njegovom stomaku otkrili više stotina kovanica, kilogram i po eksera, više desetina žileta, parčiće stakla, kamenje i parče zarđalog lanca. 

Operacijom je iz stomaka pacijenta uklonjeno sedam kilograma stranih predmeta. 

Britanski dnevnik "Indipendent" navodi da se veruje da je Kan imao mentalnih problema i da porodici i prijateljima nije govorio ništa o svojoj navici. List ističe da, na opšte iznenađenje lekara, kovanice i ekseri nisu odmah uzrokovali bol. 

- Operacija je obavljena u poslednjem trenutku, jer se nekoliko eksera zabilo i probilo stomak, što je izazvalo krvarenje", rekao je jedan od lekara koji su operisali Kana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading