(VIDEO) ON JE OSVOJIO 100 EVRA! Danas je za čitaoca Republike i Srpskog telegrafa poseban dan!

Autor: Republika

Razonoda

04.11.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Častimo i čestitamo!

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Čitalac Republike i Srpkog telegrafa Dejan Petković osvojio je 100 evra u nagradnoj igri "Pošalji video i bog te video" koju organizuju Republika i Srpski telegraf!

Snimak drame na Banovom brdu u Požeškoj ulici, kada se zapalio automobil u pokretu i kada je pravom srećom izbegnuta tragedija, imao je najviše pregleda u periodu od sedam dana nakon objavljivanja, a njegov autor, naš čitalac, dobiće vredan novac.

Foto: Republika

Pogledajte snimak.

 

 

 

Pozivamo čitaoca Dejana Petkovića da se javi redakciji Republike i Srpskog telegrafa na telefone 011/655-86-70, 011/655-86-71, 060/80-30-518 ili na mejl adresu redakcija@republika.rs, kako bismo precizirali detalje o dodeli nagrade.

Ukoliko i vi želite da učestujete u nagradnoj igri i zaradite 100 evra, sve što treba da uradite je da nam pošaljete neobičan, smešan, bizaran ili jednostavno snimak za koji mislite da bi trebalo da ga vidi milionska publika.

Sve detalje o nagradnoj igri "Pošalji video i bog te video" možete naći ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading