Sve čega se dotaknete bude uništeno? Obratite pažnju na OVE stvari i dozvolite pozitivnoj energiji da procirkuliše

Autor:

Razonoda

19.06.2020

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko imate osećaj da vas stalno prati nesreća i da sve čega se dotaknete ne uspeva, morate obratiti pažnju na raspored određenih stvari u vašem domu jer pogrešna postavka može doneti lošu energiju i nesreću.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ogledalo gleda na krevet

Veruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, prenoseći lošu energiju koja razara brak i ljubavne odnose.

Crna vrata

Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju su stranu sveta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sever, inače, ukoliko zanemarite ovo pravilo, možete u vaš dom navući nesreću.

Biljka s bodljama

Za oštre, šiljate predmete, takođe se smatra da donose nesreću i zato bi trebalo da obratite pažnju na to da izbacite sve biljke koje imaju bodlje.

Kalendar obešen na pogrešnom mestu

Kalendar nikako ne smete da kačite na ulazna vrata jer on podseća na prolaznost vremena. Ako ovo ipak uradite, možete skratiti životni vek vas i vaših ukućana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading