MUKICA GLADNA: Medved im upao u dvorište zbog meda!

Autor: glassrpske.com

Razonoda

07.08.2017

10:11 >> 22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Med­ved ko­ji je u po­tra­zi za hra­nom i vo­dom si­šao u do­ma­ćin­stvo Mi­la­na Jakovljevi­ća u mes­tu Da­brac kod Mrkonjić Gra­da ra­zo­rio je ko­šni­cu sa me­dom i pri­či­nio šte­tu od oko 250 evra.

RepublikaFoto: Tanjug
Medved se najeo meda i pobegao kada je čuo pucanj/Foto:Ilustracija

Sve se do­go­di­lo u su­bo­tu 5. avgusta oko 21.30  ka­da je Ja­kovljevi­ćev ro­đak, ko­ji je u to vreme sam bo­ra­vio u njego­voj ku­ći, za­čuo lomljavu. Iz stra­ha je uzeo lo­va­čku pušku i ispa­lio me­tak u vaz­duh, na­kon če­ga je ži­vo­tinja po­be­gla.

- Ka­da je ro­đak iza­šao da vi­di šta se de­ša­va, za­te­kao je uni­šte­nu ko­šni­cu i pče­le ko­je su zu­ja­le na sve stra­ne. Odmah me je po­zvao da do­đem ku­ći iako sam krenuo za Banjalu­ku. Zva­li smo lo­va­čko udru­ženje jer med­ve­di oda­vno ha­ra­ju ovim kra­jem, ali ka­žu da mi šte­ta ne­će bi­ti na­do­kna­đe­na jer ni­sam imao ogra­đeno dvo­ri­šte - is­pri­čao je Ja­kovljević.

Do­dao je da je med­ved i prošle godine uni­štio deo voćnjaka njego­vog ro­đa­ka.

- Su­ša je uči­ni­la svo­je, ta­ko da u po­tra­zi za namirnicama med­ve­di ne pre­za­ju da si­đu me­đu do­ma­ćin­stva. Ipak, ni­je ni­ma­lo pri­ja­tno ka­da do­bi­je­te je­dnu ta­kvu posetu - re­kao je Ja­kovljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading