Teška boleština: Ubica novinarke iz podmornice ima jeziv fetiš!

Autor: Republika

Svet

25.08.2017

11:53 >> 12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasavajuća smrt novinarke Kim Vol dobila je ruho horor filma. Njeno truplo bez glave, nogu i ruku isplivalo je na obalu prevlake Oresund, između Švedske i Danske. Kim je zbog novinarkse priče zaronila u dubine okeana u podmornici Petera Madsena.

RepublikaFoto: youtube.com/BBC Newsnight
Ko zna šta se sve događalo Kim Val u tamnim okeanskim dubinama

Klupko oko njenog monstrouznog ubistva se lagano odmotava. 

Idemo redom.

Kim Vol nestala je pre dve nedelje, nakon što se ukrcala u podmornicu "UC3 Nautilus" čiji je izumitelj ekscentrični Danac - Peter Madsen.

Njih dvoje su bili jedini u toj podmornici. 

Madsen je poznat u Danskoj kao misteriozna slavna ličnost. 

Ovo su detalji o njemu.

Nikad nije imao više od kese s odećom i police s knjigama o raketnom gorivu, Drugom svetskom ratu i projektu "Apolo". Nije živeo u normalnoj kući ili stanu. Većinu vremena provodio je u svojoj podmornici. 

- Madsen je bio fetišista. Sekusalni eksperimenti bili su važan deo njegovog života. Jednom je pozvao švedsku striptizetu na svoj posao i bili su zajedno u tanku za testiranje motora njegove podmornice – ispričao je jedan njegov prijatelj i dodao da bi Madsen trebalo da bude u braku, ali otvorenom. 

Peter nije davao intervjue, ali je u jednom od retkih otkrio tajnu o sebi. 

RepublikaFoto: youtube.com/BBC Newsnight
Peter Madsen bio poznat kao čudak

- Voleo bih da u tajnosti napravim ogromni balon na vodonik i letim iznad Kopenhagena, dok me policijski automobili ili obalska straža jure – rekao je on.

Njegovi roditelji su se razveli kad je imao četiri godine. Živeo je sa svojim konzervativnim ocem i odrastao opčinjen njegovim pričama o svemirskim letelicama i Drugom svetskom ratu.

Još kao tinejdžer je pravio rakete na gorivo i brinuo se o ocu koji je umro kad je Madsen imao 17 godina.

Strani mediji navode da ovo ubistvo podseća na radnju hit krimi serije “Most”, a tu je i stvarni slučaj nerešenog ubistva žene pre 31 godinu, čije je takođe obezglavljeno telo pronađeno u istom području.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading