Vladislav je pre masakra spalio stvari, pa otišao na tajnu lokaciju da zakopa sef...

Autor: rs.sputniknews.com

Svet

22.10.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladislav Rosljakov, koji je 17. oktobra izvršio napad u školi na Krimu, pre napada je spalio svoje lične stvari i zakopao sef.

RepublikaFoto: youtube.com/ Radіo Svoboda Ukraїna
Vladislav Rosljakov

Pre izvršenja zločina Rosljakov je spalio svoje stvari na terenu na kojem je vežbao pucanje. Među spaljenim predmetima nalazile su se njegove fotografije, sveske, memorijske kartice, kao i verska literatura.

Na video-snimku koji poseduje televizija, vidi se kako napadač nosi sef na napušteno mesto i koji je kasnije, prema podacima televizije, Rosljakov zakopao.

U ovom trenutku nije poznato šta se tačno nalazilo u tom sefu, ali bi verovatno njegov sadržaj mogao dati predstavu o motivima ubice i uzrocima tragedije, tvrdi televizija.

U sredu 17. oktobra je učenik četvrte godine Vladislav Rosljakov pucao i aktivirao bombu u Politehničkoj školi u Kerču. U napadu je poginula 21 osoba - 16 studenata i petoro zaposlenih. Napadač je izvršio samoubistvo u školskoj biblioteci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading