DEČAK(2) ISPAO KROZ PROZOR, ALI JE PREŽIVEO! Majka gluvonema nije čula šta se dešava!

Autor:

Svet

20.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ispao kroz prozor stana u Kluž Napoki

DEČAK(2) ISPAO KROZ PROZOR, ALI JE PREŽIVEO! Majka gluvonema nije čula šta se dešava!

Foto: shutterstock


U rumunskom gradu Kluž Napoki, jedan dečak star svega 2 godine ispao je kroz prozor stana dok se igrao sa svojom sestrom. Nažalost, njihova majka je gluvonema i nije čula trenutak kada su deca otvorila prozor. Srećom, pad malog dečaka ublažila je tenda postavljena na ulazu u stambeni blok, sprečavajući tako ozbiljnije povrede.

Brza reakcija vatrogasaca i Hitne pomoći

Vatrogasna ekipa odmah je izašla na teren nakon prijave i intervenisala u ulici Murešului. Devojčica je hrabro zamolila komšije da pozovu hitnu pomoć, s obzirom na to da njena majka nije mogla da govori. Nakon što je dete preuzela ekipa Hitne pomoći, dečak je prevezen u bolnicu radi pregleda i daljeg lečenja.

Stanje dečaka nakon nesreće

Prema informacijama koje prenosi Informer, lekari su potvrdili da je dečak bio pri svesti i da je sarađivao prilikom pružanja medicinske pomoći. Ovakva brza reakcija i efikasna intervencija medicinskog osoblja mogu biti ključne u pružanju neophodne pomoći u ovakvim situacijama.

Ovo je samo jedan od brojnih slučajeva koji naglašavaju važnost brze reakcije i pažnje prilikom nadzora male dece, posebno u situacijama koje uključuju prozore i potencijalne opasnosti od padova. Ohrabrujuće je čuti da je dečak bio svestan nakon nesreće i da je dobio potrebnu medicinsku negu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading