ZNATE LI ŠTA PUTIN JEDE? Preferira ovu vrstu mesa i doručkuje tek u podne!

Autor:

Svet

14.04.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su stereotipi često vezani za rusku kulturu i alkohol, Putin izbegava alkohol, posebno vodku, koju je opisan kao "najgoreg Putinovog neprijatelja".

ZNATE LI ŠTA PUTIN JEDE? Preferira ovu vrstu mesa i doručkuje tek u podne!

Foto: Tanjug/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Vladimir Putin, ruski predsednik, poznat je po svojoj specifičnoj ishrani i jutarnjoj rutini. Za početak, doručak za Putina na red dolazi kasno jer se i budi prilično kasno. On obično doručkuje u podne, i to najčešće omlet ili ovsenu kašu, s prepeličjim jajima i čašom voćnog soka. Odmah nakon doručka na red dolazi i kafa, a Putin zatim neko vreme provodi u teretani.

Poznato je da se Putin zdravo hrani, preferira ribu, voli paradajz, krastavce i zelenu salatu, a od mesa mu je omiljena ovčetina. Slatkiše izbegava, ali obožava voće i kefir. Takođe, Putin voli da isprobava lokalnu kuhinju kada putuje.

Iako su stereotipi često vezani za rusku kulturu i alkohol, Putin izbegava alkohol, posebno vodku, koju je opisan kao "najgoreg Putinovog neprijatelja". Neki izvori tvrde da pije samo na službenim prijemima. Međutim, on obožava sladoled, s omiljenim ukusom pistaća.

Kada je reč o restoranima, Putin voli da izađe na ručak ili večeru, i ima omiljeni restoran u gotovo svakom većem ruskom gradu. U Sankt-Peterburgu često jede u restoranu 'New Island', dok je u Moskvi poznat po posetama restoranu 'Tsarskaya Okhota', koji je poznat po tradicionalnim ruskim jelima i pitama. Osim toga, Putin povremeno posećuje i 'Pivnushku', nemačku pivnicu i restoran.

Interesantno je da se Putin vozi samo kolima domaće proizvodnje, a svako jelo pre njega mora da proba probač kako slučajno ne bi bilo otrovano. Ovo ukazuje na visok nivo opreza koji Putin primenjuje kako kod kuće, tako i tokom putovanja.

U zaključku, ishrana Vladimira Putina prilično je specifična, obiluje zdravom hranom, izbegava slatkiše i alkohol, voli da isprobava lokalnu kuhinju i uživa u sladoledu. Takođe, njegove navike u restoranima i opreznost u ishrani dodatno naglašavaju jedinstvenost njegovog načina ishrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading