ŠOKANTNA PRIČA PORODICE KOJA SE PRESELILA U PORTUGAL ZBOG JEFTINIJEG ŽIVOTA! A onda su ih meštani progonili do smrti, UBILI im kućne ljubimce i slali preteće poruke!

Autor:

Svet

15.04.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica napustila domovinu zbog TV emisije

ŠOKANTNA PRIČA PORODICE KOJA SE PRESELILA U PORTUGAL ZBOG JEFTINIJEG ŽIVOTA!  A onda su ih meštani progonili do smrti, UBILI im kućne ljubimce i slali preteće poruke!

Foto: Facebook/Lynn Appleby-Brisco


Lin i Ričard Eplbi-Brisko napustili su Veliku Britaniju 2016. godine kako bi započeli novi život u portugalskom okrugu Guarda zajedno sa svoje dve ćerke. Njihov potez ka udaljenom selu bio je prikazan u emisiji "Our Wildest Dreams" na kanalu Channel 4, ali vrlo brzo se pretvorio u noćnu moru zbog kampanje mržnje koja je usledila.

Smrt kućnih ljubimaca i pretnje

Republika

Foto: Facebook/Lynn Appleby-Brisco

Lin sa ubijenim psom

 


Njihov pas Cu, mešanac planinskog psa Estrela, preminuo je u četvrtoj godini nakon što je napadnut. Takođe tvrde da im je lokalac priznao da je ubio njihovu mačku Ponio i njeno mače Babls u januaru, nakon što su im koze otrovane. Lin tvrdi da joj je meštanka zapretila rečima "ukrali smo vam kućne ljubimce, a ti si sledeća" kada ih je konfrontirala povodom misterioznih smrti.

Reakcija na neprijateljstvo

Nakon emitovanja njihove epizode 2018. godine, meštani su počeli da ih ignorišu, a napadi su se nastavili. Lajanje, gađanje pljuvačkom i vređanje kao "engleske svinje" samo su neki od primera. Prolazile su i glasine da je Lin đavolja prostitutka, nakon što su posadili cveće ispred svoje kuće.

Foto: Facebook/Lynn Appleby-Brisco

Vratili su se u Englesku

 


Povratak u Veliku Britaniju

Nakon svih ovih neprijatnosti, porodica je odlučila da je dosta i vratila se u Veliku Britaniju u februaru. Lin i njene ćerke su trenutno smeštene u jednosobnom stanu, dok se Ričard trudi da proda kuću i vrati njihove stvari. Iako su izgubili sve što su imali, porodica se oseća srećno što su se vratili, iako su konstantno u strahu. Prijatelji su pokrenuli GoFundMe kampanju kako bi im pomogli da se vrate na noge.

Novi početak za porodicu u škotskim visovima

Dok jedna porodica beži od neprijateljstva u Portugalu, druga porodica je napustila luksuzan stan, brze automobile i uspešno carstvo nekretnina kako bi živela van mreže. Rob, Amy i njihov preslatki sinčić Casper preselili su se na 50 hektara udaljene zemlje u škotskim visovima nakon što su se umorili od stalnog stresa. Rob je služio u vazduhoplovstvu pre nego što je započeo karijeru u nekretninama u Londonu, gde je upoznao suprugu Amy koja je tada radila kao muzičar. Nakon deset godina napornog rada, par je izgradio profitabilno carstvo nekretnina.

Foto: Facebook/Lynn Appleby-Brisco

Porodica još uvek živi u strahu

 


Obe porodice su doneli hrabre odluke koje su promenile tok njihovih života, ali na različite načine. Dok je jedna porodica morala da se suoči sa neprijateljstvom i mržnjom, druga je pronašla sreću i mir daleko od užurbanog života u gradu. Sve u svemu, ove priče nam pokazuju koliko je važno pronaći svoje mesto pod suncem, bez obzira na izazove koje možemo sresti na tom putu.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading