"PAŽLJIVO ŽVAĆITE!" Vlasnici poslastičarnice ispao DIJAMANT sa prstena, sumnja da je u nekom KOLAČU! (FOTO)

Autor:

Svet

13.04.2024

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je apel podelila na društvenim mrežama i zamolila da joj vrate deo nakita.

"PAŽLJIVO ŽVAĆITE!" Vlasnici poslastičarnice ispao DIJAMANT sa prstena, sumnja da je u nekom KOLAČU! (FOTO)

Foto: Photo by Holly Stratton on Unsplash

Taj prsten bio mi je na prstu 36 godina. Dijamant je nekako ispao iz njega, najverojatnije je to bilo u poslastičarnici, rekla je Dawn "Sis" Monroe, prenosi upi.com.

Vlasnica poslastičarnice u Kanzasu sad apeluje na sve koji su proteklih dana bilo kod nje da pažljivo žvaču. Sumnja da je dijamant u pecivu ili u nekom kolačiću.

Ona je dijamant koji je negde ispao sa prstena procenila na 4.000 dolara (oko 3.750 evra). Kaže da ga traže danima.

- Pregledali smo sve, celu radnju. Bili smo i u kuhinji. Ako ga nađete, molim vas vratite mi ga. Biću zauvek zahvalna - napisala je na Fejsbuku vlasnica Sis Sveets Cookies & Cafe-a.

Nakon toga ponovo se javila Fejsbuku, gde su je neki kritikovali što ne nosi rukavice.

- Za one koji su zabrinuti da nose rukavice u našoj poslastičarnici, samo prošle godine naručili smo ih 19 hiljada, a rezultati sanitarnih analiza su javno dostupni - napisala je ona.

"36 godina nosim ovaj prsten"

Očajna žena podelila je i sliku prstena na kome očigledno nedostaje dijamant uz reči da je u pitanju nakit koji nosi već 36 godina.

 

 

- Bonus ako danas kupite kolačiće. Moj dijamant je nestao. Od mene se ne traži da nosim rukavice kada pečem. Moje srce je više nego slomljeno. Na mojoj je ruci već 36 godina.Ako ga nađete, biću zauvek dužna ako ga vratite. To je markizov kroj - rekla je i dodala da ona ovaj prsten ni za šta ne skida.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading