PORASTAO BROJ NASTRADALIH U EKSPLOZIJI U HIDROELEKTRANI: Pronađena tela radnika poginulih u Italiji!

Autor:

Svet

12.04.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji tragedije na brani Suviana.

PORASTAO BROJ NASTRADALIH U EKSPLOZIJI U HIDROELEKTRANI: Pronađena tela radnika poginulih u Italiji!

Foto: Tanjug/AP/HONS

Ronioci na severu Italije su pronašli tela poslednja dva radnika poginula u eksploziji tokom održavanja hidroelektrane na brani Suviana, povećavajući broj nastradalih na sedam. Eksplozija se dogodila u utorak na brani Suviana između Bolonje i Firence, na dubini od oko 40 metara. Uzrok eksplozije je i dalje nepoznat, te je pokrenuta istraga. Požar je izbio kada je turbina eksplodirala na osmom spratu ispod površine, poplavivši sprat ispod. Četiri povređena radnika su hospitalizovana, a dvojica se i dalje nalaze u teškom stanju, saopštili su zvaničnici.

Pronađena tela dvojice radnika nastradalih u eksploziji

Nakon tragičnog događaja, ronioci su uspeli da pronađu tela još dvojice radnika nastradalih u eksploziji u hidrocentrali kod Bolonje. Pronalazak tela na dubini od 40 metara predstavlja završni, ali tužan korak u potrazi za nestalima. Ovaj događaj je uzdrmao lokalnu zajednicu i podstakao istragu o uzroku eksplozije.

Foto: Tanjug/AP/HONS

Nakon tragičnog događaja, ronioci su uspeli da pronađu tela još dvojice radnika nastradalih u eksploziji u hidrocentrali kod Bolonje


Neizvesnost uzroka eksplozije

Iako je eksplozija izazvala šok i tugu među stanovnicima i zvaničnicima, uzrok ovog tragičnog događaja i dalje ostaje nepoznat. Pokrenuta je istraga kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do ove nesreće. Ovaj slučaj će zahtevati temeljnu analizu stručnjaka i istražitelja kako bi se razjasnila ova tragedija, prenose mediji.

Povređeni radnici i njihovo stanje

Pored tragičnog gubitka života, četiri radnika su povređena u eksploziji i trenutno se nalaze na lečenju. Dvojica od njih su i dalje u teškom stanju, dok se medicinski timovi trude da pruže neophodnu negu i podršku povređenima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading