PRVO POJAVLJIVANJE KRALJEVSKE PORODICE U JAVNOSTI OD VESTI O BOLESTI KEJT MIDLTON! Evo gde su prinčevi snimljeni! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

12.04.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmehivali su se i aplaudirali!

PRVO POJAVLJIVANJE KRALJEVSKE PORODICE U JAVNOSTI OD VESTI O BOLESTI KEJT MIDLTON! Evo gde su prinčevi snimljeni! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i princ Vilijam s decom

Princ Vilijam i njegov najstariji sin princ Džordž viđeni su na fudbalskom meču Aston Vile u Birmingemu i to je njihovo  prvo pojavljivanje na javnom događaju od kada je princeza od Velsa Kejt saopštila da ima kancer.

Vilijam i Džordž su slavili pobedu Aston Vile od 2:1 protiv Lila u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope, prenosi Skaj njuz.

 

 

Princ Vilijam je viđen kako se osmehuje i aplaudira na tribinama u Birmingemu, dok je desetogodišnji Džordž nosio šal sa logom Aston Vile.

 

 

To je prvi put da je porodica viđena u javnosti od 22. marta, kada je princeza od Velsa otkrila da ima kancer i da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

Vilijam, Kejt i njihovo troje dece propustili su uskršnju nedeljnu službu u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor.

Princ i princeza od Velsa poslednjih meseci prolaze kroz veoma tešak period. Naime, nakon što je kraljevska porodica veoma uzdrmana optužbama koje je izneo princ Hari, usledile su i druge loše vesti. Palata je objavila da kralj Čarls III boluje od raka, a samo nekoliko nedelja kasnije isto je objavila i Kejt Midlton. Usledili su bolni dani za poznati kraljevski par. 

Kejt i Vilijam su se povukli iz javnosti te malo ko zna šta se zapravo dešava u njihovom domu i sa njihovom porodicom. Sada, prvi put nakon otkrivanja princezine dijagnoze imaju važan datum koji više nema istu dinamiku slavlja. Naime, 29. aprila princ i princeza obeležiće 13. godišnjicu braka. Sudbina se okrutno poigrala sa supružnicima. Umesto romantičnog slavlja ljubavi, sada je sve u znaku Kejtine borbe sa kancerom i terapijama koje je počela da prima.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading