"VILIJAM I HARI MORALI DA POTISNU MNOGO NEGATIVNIH EMOCIJA" Izvor otkriva dramu iza kulisa na važnu godišnjicu u kraljevskoj porodici

Autor:

Svet

08.04.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak za kraljevsku porodicu, Čarls Rej, rekao je da je velika želja princeze Dajane bila da njeni sinovi budu "što bliže" i da je veoma tužno što su oni danas toliko udaljeni.

"VILIJAM I HARI MORALI DA POTISNU MNOGO NEGATIVNIH EMOCIJA" Izvor otkriva dramu iza kulisa na važnu godišnjicu u kraljevskoj porodici

Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam i princ Hari bili su nervozni i morali su da potisnu mnogo negativnih emocija dok su gledali kako se njihov otac, britanski kralj Čarls Treći, ponovo venčava, rekla je danas stručnjak za govor tela, Džudi Džejms, uoči obeležavanja 19-godišnjice braka Čarlsa i kraljice Kamile u utorak.

Džejms je ukazala da su Vilijam i Hari morali da potisnu mnogo negativnih emocija dok su gledali venčanje svoga oca sa "zakletom suparnicom" svoje majke, princeze Dajane, radi potrebe za jedinstvom porodice, objavio je danas Dejli miror.

Stručnjak za kraljevsku porodicu, Čarls Rej, rekao je da je velika želja princeze Dajane bila da njeni sinovi budu "što bliže" i da je veoma tužno što su oni danas toliko udaljeni.

Rej smatra da bi Hari mogao da se ponovo zbliži sa svojim 41-godišnjim bratom kada se sledećeg meseca vrati u Veliku Britaniju da bi prisustvovao proslavi 10 godina od osnivanja međunarodne multi-sportske manifestacije za ranjene i bolesne vojnike - Invictus Games.  

Foto: Kirsty O'Connor, Pool Photo via AP

Kraljica Kamila

Stručnjak, Ričard Ficvilijams, rekao je da bi to bila prva poseta Velikoj Britaniji Harijeve supruge Megan od 2022. godine i upozorio da će, ukoliko ona dođe, biti mnogo negativnog publiciteta zbog načina na koji se ponašala u protekle četiri godine.

Podsetimo, prema pisanju britanskih medija, odnosi Vilijama i Kamile dugo vremena bili zategnuti, ali čini se da se to u ovim teškim vremenima promenilo.

- Nedavni događaji očito su jako zbližili Vilijama i Kamilu. Ostavljeni su da se brinu o kruni dok se kralj i princeza oporavljaju. Njihovi timovi će uže sarađivati kako bi koordinisali rasporede, a sigurna sam da su jedno drugom i emotivna podrška. Njegova osećanja prema njoj bila su komplikovana, budući da je svedočio majčinoj nesreći u braku. Ali zrelost je sa sobom donela spoznaju da mu Kamila čini oca izuzetno srećnim... I princ sada zna da je ona ljubav njegovog života - kazala je Dženi Bond, bivša kraljevska dopisnica za BBC.

The Mirror piše da princ Hari ne veruje u tu povezanost zbog razloga koji slama srca.

- Hari ne veruje u to da se Vilijam sad dobro slaže s Kamilom, on to doživljava kao izdaju. Šokiralo ga je kad je Vilijam shvatio da je Kamila zapravo draga žena, daleko od čudovišta kakvom su je smatrali kad su bili deca. Ona izuzetno dobro sluša i pokazuje saosećanje, a Vilijama je to prilično dirnulo. Hari s druge strane to vidi kao još jedan primer Vilijamovog popuštanja. Za Harija se stvari nikad nisu stvarno promenile otkako je njegova majka umrla. Za Harija je tad Kamila postala zla maćeha, i ona to još uvek jeste. To je jako tužno, ali pokazuje da je ogromna geografska udaljenost braće, Harija u Americi i Vilijama u Londonu, samo fizička manifestacija njihove emotivne udaljenosti - ispričao je za Tom Kvin, stručnjak za kraljevsku porodicu, za The Mirror.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading