MAJKA DEČAKA MONSTRUMA IZNELA NOVE DETALJE O MASAKRU U ŠKOLI: Iskreno sam verovala da imam SAVRŠENO dete, ništa što kažem neće umanjiti BOL i PATNJU

Autor:

Svet

09.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka upozorenja od majke osuđene za ubistvo u školi

MAJKA DEČAKA MONSTRUMA IZNELA NOVE DETALJE O MASAKRU U ŠKOLI: Iskreno sam verovala da imam SAVRŠENO dete, ništa što kažem neće umanjiti BOL i PATNJU

Foto: Tanjug/Clarence Tabb Jr./Detroit News via AP


Dženifer Krambli je upozorila druge roditelje da se situacija slična onoj koju ona trenutno proživljava može desiti i njima. Tokom izricanja kazne u utorak, Dženifer je govorila nekoliko minuta o svom učešću kao majke u masovnoj pucnjavi u srednjoj školi Oxford.

U istorijskoj presudi, Džejms i Dženifer Krambli su proglašeni krivim za nehotično ubistvo nakon što su tužioci tvrdili da su mogli sprečiti pucnjavu u srednjoj školi Oxford koju je izvršio njihov sin Itan u novembru 2021.

Četvoro učenika, Madisyn Baldwin, 16, Tate Myre, 16, Justin Shilling, 17, i Hana St. Juliana, 14, ubijeni su u masakru 2021. godine, a šestoro drugih je povređeno. Sin Dženifer , Itan, koji je imao 15 godina kada je izvršio pucnjavu, već je osuđen na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta. Suprug Dženifer je dobio iste optužbe i takođe će biti osuđen u utorak.

Ona je rekla sudiji da je bila zatvorena u ćeliji 23 sata dnevno više od 38 meseci i nada se da će dobiti "pravičnu i pravednu kaznu".

"Danas ovde sedim da izrazim svoju najdublju tugu", rekla je Dženifer .

"Nema ništa što mogu reći da ublažim bol i patnju.Imali smo poverenja u savet profesionalaca da ga pustimo da ostane u školi tog dana", rekla je Dženifer sudnici. "Nikada nam nije bilo rečeno da ga odvedemo kući tog dana."

Majka napadača u školi rekla je da se njen prvobitni odgovor o tome da ništa ne bi uradila drugačije pre pucnjave sada promenio.

"Tokom retrospektive i sa informacijama koje sada imam, moj odgovor bi bio drastično drugačiji", rekla je Dženifer. Dokazi tokom suđenja promenili su njeno mišljenje o njenom sinu, dodala je.

"On nije bio sin kog sam poznavala kada sam se probudila 30. novembra. Itan kog ja znam bio je dobar, tih, kućni ljubimac", rekla je. "Moj suprug i ja smo govorili da imamo savršeno dete. Iskreno sam to verovala", rekla je. "Mi smo bili prosečna porodica. Voleli smo svog sina."


Dženifer Krambli je tokom izricanja kazne iznela svoju duboku tugu i kajanje zbog tragedije koja se dogodila u Oxford High School. Kako je istakla, njihovo poverenje u stručnjake i odluka da puste Itana da ostane u školi tog dana se pokazalo kao pogrešna odluka. Nakon što je izložena dokazima tokom suđenja, Dženifer je promenila svoje mišljenje o sinu i izrazila duboko kajanje zbog onoga što se dogodilo.


Dženifer Krambli je uputila snažan apel drugim roditeljima da budu pažljivi i da ne ignorišu znakove ili savete stručnjaka kada je u pitanju ponašanje njihove dece. Njen slučaj služi kao opomena da se ozbiljno shvate upozorenja i da se preduzmu odgovarajuće mere kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.


Događaji u vezi sa pucnjavom u školi Oxford ostavili su trajne posledice na porodicu Ktambli i zajednicu u celini. Dok se suočavaju sa kaznama i posledicama svojih postupaka, ova tragedija služi kao podsetnik na važnost pažljivog praćenja i reagovanja na znakove koji ukazuju na potencijalnu opasnost. Svi roditelji i stručnjaci trebalo bi da prepoznaju važnost pravovremenog delovanja kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading