PITANJE JE VREMENA KADA ĆE SE PONOVITI 11. SEPTEMBAR: Zlokobno predviđanje Ilona Maska zapanjilo svet

Autor:

Svet

09.04.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki milijarder tačno je znao koga je imao na umu

PITANJE JE VREMENA KADA ĆE SE PONOVITI 11. SEPTEMBAR: Zlokobno predviđanje Ilona Maska zapanjilo svet

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask

Američki milijarder i vlasnik "Tesle" Ilon Mask ocenio je da je pitanje vremena kada će se, zbog priliva migranata u Sjedinjene Države, ponoviti teroristički napad istih razmera kao onaj na kule bliznakinje Svetskog trgovinskog centra u Njujorku i zgradu Pentagona 11. septembra 2001. godine.

Biznismen Vivek Ramasvami naveo je na Iksu da će SAD otvoriti put "još jednoj tragediji u razmerama napada 11. septembra“, ako se kriza na južnoj granici te zemlje ne reši.

Prema njegovim rečima, čak i ako samo 0,1 odsto ilegalnih migranata ima neprijateljske namere, reč je o desetinama hiljada potencijalnih napadača.

"Samo je pitanje vremena", napisao je Mask u komentarima na Ramasvamijevu objavu.

SAD beleže rekordne brojke ilegalne migracije, pri čemu su granični zvaničnici zabeležili 302.000 ilegalnih prelazaka granice u decembru 2023. godine, što je najveći broj u jednom mesecu.

Osim toga, vlasti su zabeležile rekordan broj ilegalnih imigranata u sve tri godine koliko je SAD predvodio Džozef Bajden, prenosi RT Balkan.

Ilon Mask izneo je zabrinjavajuću prognozu o trajanju ljudske civilizacije, ističući da je neophodno da čovečanstvo postane međuplanetarno kako bi opstalo.

Prema Maskovim rečima, ukoliko ljudi ne postanu međuplanetarni, postoji realna opasnost da civilizacija nestane za svega nekoliko stotina godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kolega

09.04.2024 16:33

Ako se desi, bice kao i prvi put "made in USA". Mogu oni da farbaju koga hoce, a taj Mask je jako lepo zakamufliran tip. Naravno i njega onaj ko hoce moze da procita.