DRAMA U PARLAMENTU NORVEŠKE: Primljena dojava o pretnji bombom, niko ne sme ni u zgradu a NI IZ NJE!

Autor:

Svet

03.04.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik za štampu parlamenta potvrdio je za NRK da su zbog pretnje bombom svi ulazi zatvoreni i da niko ne sme da uđe i da izađe

DRAMA U PARLAMENTU NORVEŠKE: Primljena dojava o pretnji bombom, niko ne sme ni u zgradu a NI IZ NJE!

Foto: Tanjug/AP

Norveški parlament primio je danas dojavu o pretnji bombom, a policijsko prisustvo oko zgrade je pojačano, saopštila je policija u Oslu, javljaju norveški mediji.

Policija sada pokušava da otkrije šta se događa, preneo je Norvej posten.

"PST (Služba za bezbednost policije) je upoznata sa situacijom i sarađuje sa policijskim okrugom Osla", izjavio je za televiziju NRK viši savetnik u PST Eirik Veum.

Predstavnik za štampu parlamenta potvrdio je za NRK da su zbog pretnje bombom svi ulazi zatvoreni i da niko ne sme da uđe i da izađe.

Kad smo kod dojava o bombama, najviše ih je poslednjih dana u Moskvi i Sankt Peterburgu, dakle nakon stravičnog napada terorista u Krokus hali u Podmoskovlju.

Posetioci i zaposleni zoološkog vrta u Sankt Peterburgu evakuisani su pre tri dana zbog dojave o bombi, saopšteno je iz pres službe zoološkog vrta.

"Lenjingradski zoološki vrt dobio je dojavu o postavljenoj bombi. Sve službe su obaveštene, a posetioci i zaposleni su evakuisani", navodilo se tada u saopštenju, prenosi RIA.

Pre toga, u dramatičnom događaju koji je zavio u crno Nacionalni medicinsko-hirurški centar "Pirogov" u Moskvi, oko 700 ljudi je evakuisano zbog pretnje eksplozijom.

 Ova bolnica ne samo da pruža medicinsku pomoć, već je u njoj hospitalizovane i žrtve terorističkog napada u Krokusu, što je dodatno pojačalo napetost u vezi sa ovom pretnjom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading