"IMAM PORUKE OVDE!" Bulatović: Borko Stefanović mi je rekao da je Marinika najveći OLOŠ i PROBISVET! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Bulkatović otkrio je do sada nepoznate detalje o Mariniki Tepić.

"IMAM PORUKE OVDE!" Bulatović: Borko Stefanović mi je rekao da je Marinika najveći OLOŠ i PROBISVET! (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

U Skupštini Srbije nastavljena je rasprava o izboru Ane Brnabić za predsednicu parlamenta.

Poslanik Dejan Bulatović rekao je u Skupštini Srbije da ima poruke Borka Stefanovića, koji mu je, kako kaže, rekao da je "Marinika Tepić najveći lažov i probisvet.".

- Šta se vi bunite, šta je vaš problem? Problem je što je dobro poznajem. Ta osoba u vašoj stranci, kada sam ja bio potpredsednik, tada ste me svi podržavali, rekli ste mi da sam u pravu, na čelu sa Borkom Stefanovićem koji mi je rekao da sam sve u pravu kada je Maribnika Tepić u pitnaju. Da je najveći lažov, hohštapler, i ti tamo što dobacuješ kao kukavica, iz Zrenjanina, i ti si to rekla! Svi ste rekli da sam u pravu. A vidite ovo licemerje, Borko se grli sa Marinikom Tepić - kazao je u Skupštini Dejan Bulatović.

- Ovde su poruke, gospodine Stefanoviću, kako ste govorili o svojoj koleginici. Sram vas bilo, o čemu vi to pričate? - naveo je on.

- To samo pokazuje kakvi ste "moralisti" - dodao je.

 

 

Podsećamo, današnja sednica obeležena je uvredama i neistinama koje su upućene vladajućoj stranci. 

Na uvrede je reagovao i poslanik Srpske napredne stranke (SNS), Milenko Jovanov.

- Vi ste elita kao što sam ja astronaut - rekao je Jovanov, a onda zatražio da se zabeleži da je poslanik Aleksandar Jovanović izvadio sliku Gorana Vesića iz novčanika i pokazuje je u sali.

- Zašto drži Vesićevu sliku u novčaniku ja ne znam, verujem i da Vesiću nije prijatno. Neko nosi sliku devojke, majke, dece, a on nosi Vesićevu sliku. Šta je to, i sliku Siniše Malog držiš u novčaniku. Pa smeju se ljudi ovde - kazao je Jovanov.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Miloš

20.03.2024 13:28

Sad je daleko jasnije da opoziciju jedino interesuje vlast i da se međusobno ne podnose

Tijana

20.03.2024 13:29

Nevolim da opanjkujem žene,i ona se trudi da dominira u svetu muškaraca.Ali nije joj lako kad mora sa tim ološem iz opozicije da sarađuje svaki dan.

zivkag2306

20.03.2024 13:33

Pa i nije ništa pogrešio. Mada, sličan se sličnom raduje.

Ana

20.03.2024 13:40

Dokaz licemerja, nemanja stava i misljenja. Opozicija svakodnevno pokazuje koliko su bezvredni i labilni. Korist je jedino sto ih zanima i spremni su na sve zarad iste.