MARINIKA TEPIĆ JE SRPSKI ALFRED HIČKOK ZA PRAVLJENJE JEZIVIH POLITIČKIH IZMIŠLJOTINA! Bulatović: Ona je politički DŽUBOKS koji širi mržnju!

Autor:

Vesti

07.03.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naviknuta na život na visokoj nozi, kako tvrde upućeni izvori, Marinika Tepić će svakako ostati upamćena najpre po tome što je bila prvo pripadnica udruženja „Žene u crnom“ a sad sarađuje sa strankom desnice Miloša Jovanovića.

MARINIKA TEPIĆ JE SRPSKI ALFRED HIČKOK ZA PRAVLJENJE JEZIVIH POLITIČKIH IZMIŠLJOTINA! Bulatović: Ona je politički DŽUBOKS koji širi mržnju!

Foto: TV Pink

Narodni poslanik sa liste „ Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović izjavio je danas da se činjenica da je u Srbiji sloboda javne reči zagarantovana, najbolje vidi na primeru Marinike Tepić.

- Taj politički džuboks, kako ju je nazvao jedan njen bivši saborac, širi mržnju i pokušava razoriti srpske temelje i institucije . I dok Marinika bezbrižno švrlja po strankama opozicije i preleće iz jedne u drugu partiju, tražeći najbolju poziciju sa koje bi "ukrala" vlast, usput seje nezapamćenu mržnju prema predsedniku Aleksandru Vučiću i narodu Srbije, bez ikakvih posledica. Zbog svega navedenog red bi bio da se prisetimo najsramnijih poteza ove zle političke karikature koja nikada nije objasnila javnosti poreklo svojih finansijera, niti u čije ime propagira i zastupa ekstremne antisrpske stavove - rekao je narodni Bulatović, prenose Novosti.

On je govorio o još nekim aktivnostima Marinike Tepić

- Naviknuta na život na visokoj nozi, kako tvrde upućeni izvori, Marinika Tepić će svakako ostati upamćena najpre po tome što je bila prvo pripadnica udruženja „Žene u crnom“ a sad sarađuje sa strankom desnice Miloša Jovanovića. Mrlja koja će zauvek ostati na mestu gde bi trebao da joj bude obraz, svakako je i sramna Rezolucija za Srebrenicu kojom se Marinika zalagala da se Srbi proglase genocidnim narodom. Nisu joj strane ni veze sa osvedočenim kriminalcima, kao što je Novak Filipović, uhapšen zbog šverca droge i oružja, koji je trebalo da joj pomogne da se obračuna sa novinarom Miroslavom Milakovim iz Pančeva. Ista ta Marinika je, kako navode dobro obavešteni izvori, u periodu dok je bila pokrajinski sekretar od 2013. do 2016. milionskim iznosima finansirala, kako se tvrdi, nepostojeću teretanu Novaka Filipovića. 

Kako je naveo Bulatović, poslednji u nizu njenih skandaloznih političkih poteza je i onaj lažni štrajk glađu kojim je pokušala da obmane Violu fon Kramon i ono malo glasača koji su joj preostali.

- Nepregledan niz izmišljenih afera koje su imale za cilj da destabilizuju Srbiju, besomučni napadi na porodicu predsednika Vučića kao i na njega samog, monstruozna politička zloupotreba užasnih majskih tragedija gde je mnogo mladih života izgubljeno. Kao što vidimo, nema ni kraja ni početka sumornoj listi neobjašnjivih političkih poteza koje je Marinika Tepić povukla. Po tome da, kako je rekla, roditelji nemaju tapiju nad bolom povodom gubitka svoje dece roditelji iz „Ribnikara“ će zauvek pamtiti Mariniku, a ostatak Srbije može da bira po čemu će je upamtiti, jer je evidentno da ona neće stati, pošto oni za čije potrebe aktivno radi na rušenju Srbije i predsednika Vučića imaju džep dovoljno dubok da u njega lepo može da stane nezajažljiva ruka Marinike Tepić - zaključio je Bulatović.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (9)

Loading
Sara

07.03.2024 18:54

Marinika je stvoren da širi mržnju i izmišljotine.

elifa

07.03.2024 19:01

Marinka kao i obično izmišlja i laže samu sebe

emanuela

07.03.2024 19:01

Gospodja Tepić je više preterala sa lazima i izmišljotinama

emily

07.03.2024 19:02

Ne zna ni ona sama šta priča ,prolupala skroz