ĐILAS UMISLIO DA ZAISTA IMA MAŠINSKI MOZAK! Bulatović: Nije, druže, ti imaš mozak koji je pomutila Marinika Tepić!

Autor:

Vesti

19.02.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan način na koji Dragan Đilas uličarskim rečnikom vređa predsednika Vučića i novinare koji ga intervjuišu, govori jedino da je potpuno očajan jer je njegova gubitnička i izdajnička politika propala -rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

ĐILAS UMISLIO DA ZAISTA IMA MAŠINSKI MOZAK! Bulatović: Nije, druže, ti imaš mozak koji je pomutila Marinika Tepić!

Foto: Tanjug, PEtar Divac

- Na romantizovanom klipu koji je snimio u suton u blizini Beogradske Arene, Dragan Đilas je još jednom jasno ukazao na oštru razliku između njega, prodavca magle i zagovornika svega što je besmisleno, imaginarno i antisrpsko s jedne, i Aleksandra Vučića, odgovornog državnika koji čuva i razvija Srbiju s druge strane. U pokušaju da izvrgne ruglu predsednika Vučića, upetljao se u niz neistina i ispao po ko zna koji put tužno smešan. U cirkusu koji je napravio od opozicije, pokazalo se, Dragan Đilas je vodeći klovn“, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane - Dejan Bulatović.

- Bezočna neistina da je Aleksandar Vučić, kako kaže, citiram: “… sa onim zvučnicima koje je montirao po Srbiji za vreme korone da pušta skandiranje o meni” prva je u nizu koje je Đilas izneo o Vučiću. Tvrdnja da je Aleksandar Vučić za vreme pandemije korona virusa išao po Srbiji i montirao neke zvučnike je potpuno sumanuta, ali odavno smo već naučili da Đilas nema problem sa iznošenjem laži u javnost, Marinika ga je dobro podučila zanatu. Dalje, Đilas zamera Vučiću što nije aplaudirao jednoj od govornica na samitu u Minhenu. Aleksandar Vučić nema podanički karakter kao Dragan Đilas, već je dostojanstven državnik koji ume da se ponaša i adekvatno iskaže poštovanje govornicima i sagovornicima. Poznato je da Đilas ima problem sa izlivima nekontrolisanog besa, pa mu kao takvom nije jasno da ozbiljan državnik u politici, pogotovo međunarodnoj, svoje emocije zadržava za sebe a odluke donosi hladne glave, upravo kao predsednik Vučić. Pitanje ruskog opozicionog političara i načina na koji je preminuo, je isključivo pitanje unutrašnje politike Rusije. Međutim, podanički mentalitet Dragana Đilasa ne miruje, pa zato koristi svaku priliku da se na nedoličan način udvara Violi fon Kramon - istakao je Bulatović.

- Skandalozan način na koji Dragan Đilas uličarskim rečnikom vređa predsednika Vučića i novinare koji ga intervjuišu, govori jedino da je potpuno očajan jer je njegova gubitnička i izdajnička politika propala. Nervozno mahanje rukama, klaćenje kao na povetarcu i potpuna odsutnost elementarnog kućnog vaspitanja i kulture, demaskirali su najsramotnije lice srpske politike. Tako izgleda potpuni gubitnik koji i dalje očajnički pokušava da se dokopa vlasti. Pošto klečanje pred Aleksandrom Vučićem nije urodilo plodom 2022. godine, sada pokušava da ga propagandnom kampanjom koju vodi protiv njega i njegove porodice nasilno smeni sa vlasti. Jedino je izvesno da je baš kao i na njegovom klipu, politička karijera ovog propalog manipulatora ušla u suton, jer ne postoji niko i ništa što bi Dragana Đilasa moglo ponovo da vrati na vlast u Srbiji - konstatovao je Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (42)

Loading
Helena

19.02.2024 19:56

Kad se uporede Marinika i Djilas ne zna se ko ima manji mozak.

Nikola

19.02.2024 20:14

Dragan Djilas je covek koji ne ume da vlada sobom i vrlo cesto ima nekontrolisane izlive besa pa mu nije jasno kako Vucic uvek moze da se ponasa dostojanstveno zbog toga ga i vredja.

Sasa

19.02.2024 20:18

Koliko je Đilas opterećen likom i delom Vučića! Obmanama želi da unizi lik i delo predsednika! Jadno

Sasa

19.02.2024 20:19

Đilas treba da zaista začepi svoja usta! Bez imalo obraza,tajkun našao sebi za pravo da spominje Vučića!