BEZ PREMCA JE U ODUZIMANJU, NAROČITO KAD SU DRŽAVNE PARE U PITANJU! Đilas tvrdi da je ekspert za matematiku,a to je i na delu dokazao!

Autor:

Vesti

19.02.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo umeće "otimanja od države" je bez sumnje impresivno, ali kada je reč o osvajanju glasova, čini se da mu ne ide baš tako dobro.

BEZ PREMCA JE U ODUZIMANJU, NAROČITO KAD SU DRŽAVNE PARE U PITANJU! Đilas tvrdi da je ekspert za matematiku,a to je i na delu dokazao!

Foto: ST/P. DIVAC, N. Pančić

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, preko medija pod njegovom kontrolom, izazvao je predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, na upoređivanje ocena iz gimnazije, a naročito iz matematike, kako je rekao.

Đilas je poznat po svojoj ekspertizi u matematici kada je reč o "trpanju novca u džep", što je činjenica koju je dokazao brojnim primerima u prošlosti. Njegovo umeće "otimanja od države" je bez sumnje impresivno, ali kada je reč o osvajanju glasova, čini se da mu ne ide baš tako dobro. Građani su na nedavnim izborima jasno pokazali šta misle o njemu i njegovoj politici, a rezultati su bili jasan pokazatelj.


Kada je reč o "trpanju u svoj džep", Đilas je pokazao izuzetno umeće sabiranja i množenja, povremeno čak i deljenja sa svojim opozicionim saborcima. Njegova sposobnost da "strpa" Mariniku, Aleksića, Ćutu i druge u svoj džep za sitne novce, definitivno ga čini ekspertom za matematiku na tom polju. Ova neobična veština privlači pažnju javnosti i baca svetlo na političke taktike opozicije.

Rezultati nedavnih izbora jasno su pokazali stav građana o Đilasu i njegovoj politici. Njegova stranka nije uspela da ostvari očekivani uspeh na izborima, što je jasan indikator da postoji veliki jaz između političkih ambicija i podrške koju uživa među biračima.

Ali, ko gubi, ima pravo da se ljuti i - traži upoređivanje ocena.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
anita

19.02.2024 19:14

Sramota je da Djilas sebe poredi sa Vucicem.

Vlada

19.02.2024 19:30

Đilas je ekspert za lopovluk tomsvo znamo .

Vlada

19.02.2024 19:30

Đilas je jedino ekspert za krađu državnih para .

Zora

19.02.2024 19:36

Đilas je politička prošlost Srbije. Narod ne želi takve poput njega. Narod danas bira Srbiju razvoja i prosperiteta,