"HOĆE NEKO DA PITA NEŠTO?" KAPITEN Srbije Luka Mitrović naterao SVE NA SMEH na okupljanju reprezentacije! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija igra sa Finskom u Beogradu 23. februara.

"HOĆE NEKO DA PITA NEŠTO?" KAPITEN Srbije Luka Mitrović naterao SVE NA SMEH na okupljanju reprezentacije! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije se okupila u izmešanom sastavu pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo danas u Hali Pionir.

Igrač Crvene zvezde i kapiten našeg nacionalnog tima u narednom prozoru kvalifikacija Luka Mitrović govorio je za medije tom prilikom i izazvao smeh svih prisutnih na početku klipa.

Podsetimo, mečevi će se odigrati u Beogradu i Tbilisiju, a prvi je zakazan za 23. februar u hali Aleksandar Nikolić protiv Finske, dok će se drugi odigrati tri dana kasnije u gostima protiv domaće Gruzije.

Na spisku od 15 reprezentativaca su: Aleksa Avramović, Aleksa Radanov, Aleksa Uskoković, Balša Koprivica, Vanja Marinković, Dejan Davidovac, Dušan Beslać, Dušan Ristić, Luka Mitrović, Marko Gudurić, Nikola Đurišić, Ognjen Dobrić, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović i Filip Petrušev.

Konačno se na listi nalaze evroligaški igrači, s obzirom na pomake u dogovorima Evrolige i FIBA, tako da će se pored košarkaša večitih u timu naći i Vanja Marinković iz Baskonije, Ognjen Dobrić iz Virtusa, Marko Gudurić iz Fenerbahčea i Filip Petrušev iz Olimpijakosa.

Ovo okupljanje nacionalnog tima će u dogovoru sa selektorom propustiti Vladimir Lučić i Stefan Jović. Kapiten jer se tek oporavio od operacije ruke, a Jović jer ima problema sa više sitnih povreda.

Veliki izazovi su pred našom selekcijom, s obzirom na to da nas ove godine očekuju i Olimpijske igre u Parizu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading