MAJKA ZEČEVIĆ-DŽONA PLAKALA NA DEBIJU SINA ZA SRBIJU! Cela familija je bila tu ga podrži! (FOTO)

Autor:

Sport

07.03.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da, bilo je suza - potvrdila je Luisova majka.

MAJKA ZEČEVIĆ-DŽONA PLAKALA NA DEBIJU SINA ZA SRBIJU! Cela familija je bila tu ga podrži! (FOTO)

Foto: fss.rs

Luis Zečević Džon, veliki talenat premijerligaša Arsenala, nedavno je debitovao za U16 reprezentaciju Srbije u pobedi protiv Crne Gore od 5:1.

Ovaj momak, na čijem transferu i igranju za Srbiju je veliku "bitku" vodio i dobio Fudbalski savez Srbije, pokazao je ogromnu predanost i ljubav prema dresu naše zemlje.

Republika

Foto: fss.rs

Luis Zečević-Džon sa saigračima u našem dresu

- Meni je veoma drago što je dobio ovaj poziv i da možda ima šansu da igra za Srbiju. Jedva čekamo taj dan kada će obući dres Srbije, istrčati na teren a onda u njegovu čast biti intonirana naša himna "Bože pravde". Ne sumnjam da ćemo svi plakati - rekla je Luisova majka Ivana pre debija njenog sina u dresu reprezentacije, a za naš portal je potvrdila nakon meča da je tako i bilo.

- Da bilo je suza. Bili smo svi veoma ponosni, a i srećni da ga vidimo na debiju za Srbiju danas. Bili su svi iz familije (ja, otac, sestre), a takođe i moja braća i naravno baka Biljana i deda Milutin. Evo jedne slike sa utakmice - rekla nam je Ivana, a evo i kako je izgledala podrška porodice sa tribina:

Republika

Foto: fss.rs

Zečević-Džon familija

Podsetimo, Luis Zečević Džon odrastao je sa dva pasoša, srpskim i engleskim, ali je konačno odlučio da nastupa za mlađe selekcije Srbije. Njegovo izjašnjavanje da igra za "orliće" sigurno je razlog za ponos, jer je pokazao svoju privrženost i odanost zemlji njegove majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading