BRAĆA RUSI NAM SPREMAJU PAKAO: PUN stadion čeka Srbiju!

Autor:

Sport

07.03.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bližimo se velikom prijateljskom meču.

BRAĆA RUSI NAM SPREMAJU PAKAO: PUN stadion čeka Srbiju!

Foto: Starsport

Pripreme za veliku utakmicu

Uoči jedne od najkvalitetnijih utakmica u poslednje dve godine, domaćin se intenzivno priprema za nadolazeći spektakl. Bratski duel u Moskvi privukao je pažnju mnogobrojnih ljubitelja fudbala u Rusiji koji su se uželeli "najvažnije sporedne stvari" na svetu.


Veliko interesovanje za reprezentaciju Srbije

Reprezentacija Srbije izazvala je veliko interesovanje publike uoči gostovanja na stadionu Dinama u Moskvi. Sankcije FIFA-e i UEFA-e protiv reprezentacije Rusije dodatno su istakle značaj ovog susreta, a očekuje se da će VTB Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta, pošto je u prodaji ostao vrlo mali broj karata.
Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Termini i pripreme reprezentacije Srbije


Reprezentacija Rusije dočekaće nas na stadionu Dinama iz Moskve 21. marta, a nakon toga sledi prijateljski susret sa Paragvajem. Potom, naš tim odmeriće snage u gostima sa Kiprom u Nikoziji. Konačan spisak igrača naše selekcije biće objavljen 11. marta, a sve oči ljubitelja fudbala biće uprte ka odabranicima selektora Dragana Stojkovića.

Pripreme za Evropsko prvenstvo

Nakon ova dva prijateljska duela, reprezentacija Srbije će se pripremiti za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, gde će imati provere sa Austrijom i Švedskom. Ove provere će biti od izuzetnog značaja pred nadolazeće okršaje u grupi, gde će se naš tim suočiti sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading