DA SE NAJEŽIŠ! Luis Zečević-Džon ZAPEVAO "Bože pravde"! Dok je TRAJALA himna njegov GEST izazvao ODUŠEVLJENJE Srba! (VIDEO

Autor:

Sport

07.03.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi tinejdžer debitovao za nacionalni tim naše države do 16 godina.

DA SE NAJEŽIŠ! Luis Zečević-Džon ZAPEVAO "Bože pravde"! Dok je TRAJALA himna njegov GEST izazvao ODUŠEVLJENJE Srba! (VIDEO

Foto: Printscreen/Twitter

Luis Zečević Džon, veliki talenat premijerligaša Arsenala, nedavno je debitovao za U16 reprezentaciju Srbije u utakmici protiv Crne Gore.

Ovaj momak, na čijem "transferu" i igranju za Srbiju je veliku "bitku" vodio i dobio Fudbalski savez Srbije, pokazao je ogromnu predanost i ljubav prema dresu naše zemlje.

Pored njega, na klupi se našao i Edvard Ibrović Flečer, igrač iz omladinskog pogona Mančester junajteda, za koga je takođe FSS izneo značajan trijumf u pregovorima da nastupa za "orliće".

Luis Zečević Džon odrastao je sa dva pasoša, srpskim i engleskim, ali je konačno odlučio da nastupa za mlađe selekcije Srbije. Njegovo izjašnjavanje da igra za "orliće" sigurno je razlog za ponos, jer je pokazao svoju privrženost i odanost zemlji njegove majke.

Selektor Bojan Neziri prepoznao je talenat ovih mladih fudbalera i dao im priliku da se nađu u timu za reprezentaciju Srbije do 16 godina. Direktor mlađih kategorija FSS, Nikola Lazetić, istakao je njihov potencijal i podršku koju će imati u razvoju kao članovi mladih reprezentacija Srbije.

Očekuje se da će ovi talentovani mladići, koji su se istakli u gigantima kao što su Arsenal i Mančester junajted, nastaviti svoj razvoj i krčiti put ka uspesima. Sa nadom se gleda u budućnost da će za nekoliko godina biti spremni da doprinesu i "A" timu Srbije, što će sigurno pratiti s posebnim interesovanjem ljubitelji fudbala u našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading