ARIJANA JE PONOSNA NA MIHU! Sinišina supruga OBJAVILA post koji KIDA srce, uz EPSKU numeru! (FOTO)

Autor:

Sport

07.03.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni "bombarder" izgubio bitku sa opakom leukemijom.

ARIJANA JE PONOSNA NA MIHU! Sinišina supruga OBJAVILA post koji KIDA srce, uz EPSKU numeru! (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Prošlo je gotovo dve godine od smrti Siniše Mihajlovića, ali ga njegova porodica i fanovi širom sveta nikada neće zaboraviti.

Lekari su mu pre tri godine dijagnostifikovali opaku leukemiju, što je i sam Miha potvrdio na konferenciji za medije 13. jula 2019. 

Nekoliko puta uspevao je da dobije bitku i prebrodi najteže situacije, međutim, legendarni as Crvene zvezde, Vojvodine, Rome, Sampdorije, Lacija, Intera i naše reprezentacije izgubio je najvažniju utakmicu i preminuo 16. decembra 2022. u rimskoj bolnici.

Ipak, Sinišina supruga Arijana često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz dana provedenim s njim, pa je to učinila i ovog puta.

Nekada slavna italijanska manekenka je uz epsku pesmu Guns N' Roses - "Don't cry" ili prevedeno na srpski "Ne plači".

 

 

- Pravi muškarac. Ponosna sam što sam bila supruga fudbalske legende - napisala je Arijana Mihajlović u opisu fotografije.

Najveći uspeh tokom igračke karijere, Siniša je napravio u dresu Crvene zvezde sa kojom je pokorio Evropu i svet. Kao trener vodio je Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, fudbalsku reprezentaciju Srbije, Sporting iz Lisabona i Bolonju u dva mandata, na čijoj klupi ga je smrt i zadesila. 

Podsetimo, nedavno je na Mihin rođendan, njegova ćerka Viktorija objavila srceparajuću poruku, kao i Sinišin brat Dražen, sin Dušan... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading