MIHINA UDOVICA DOVODI NAVIJAČE DO SUZA!! Arijana poslala DIRLJIVU poruku uoči duela Lacija i Bolonje! (FOTO)

Autor:

Sport

18.02.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je ostati ravnodušan.

MIHINA UDOVICA DOVODI NAVIJAČE DO SUZA!! Arijana poslala DIRLJIVU poruku uoči duela Lacija i Bolonje! (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Atmosfera na stadionu pre meča između Lacija i Bolonje bila je zasićena emocijama, s obzirom da je odata posebna počast legendarnom fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću. Na tribinama su se pojavile šetalice sa njegovim likom, dok su navijači skandirali njegovo ime i odavali priznanje čoveku koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu fudbala.

 

 


Posebno dirljiv momenat bio je prisustvo Mihajlovićeve porodice na stadionu. Njegova supruga Arijana podelila je objavu na Instagramu sa porukom "Lacio, Bolonja, mi vas volimo", dok je nosila dres rimskog tima sa brojem 11, na kojem je bilo ispisano ime njihove unuke. Ovaj gest snažno je odjeknuo među navijačima i širom fudbalskog sveta, pokazujući koliko je Mihajlovićeva porodica bila važna i podrška tokom njegove životne borbe.

 

 

 

 


Na velikom ekranu su se prikazivale fotografije i snimci Siniše Mihajlovića, podsećajući sve prisutne na njegovu izuzetnu karijeru i doprinos fudbalu. Njegov uticaj na klubove poput Lacija i Bolonje bio je nemerljiv, što je dodatno naglašeno prisustvom dresova iz vremena kada je nastupao za "nebesko-plave" na terenu.

Republika

Foto: instagram.com

Objava sa profila Arijane Mihajlović


Podsećamo, Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2020. godine posle duge i teške borbe sa opakom bolešću leukemijom, ali njegovo nasleđe i uticaj i dalje žive kroz poštovanje i sećanje koje su njegovi navijači i ljubitelji fudbala pokazali na ovom emotivnom susretu. Ovo veče bilo je ispunjeno emocijama, ali i poštovanjem prema čoveku čiji je doprinos fudbalu bio neizbrisiv.

 

Republika

Foto: instagram.com

Objava sa profila Arijane Mihajlović

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading