JOKIĆ JE LJUDSKA VELIČINA! Ono što je rekao o EMBIDU će vas ZAPANJITI!

Autor:

Sport

18.02.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je ponovo pokazao da je u svakom smislu najveći.

JOKIĆ JE LJUDSKA VELIČINA! Ono što je rekao o EMBIDU će vas ZAPANJITI!

Foto: printscreen/x.com

Košarkaš Denver Nagetsa, Nikola Jokić, govorio je na konferenciji za medije uoči utakmice najvećih zvezda NBA lige završnog dana Ol-star vikenda. 

Pored mnogih tema, gorostasni Somborac se dotakao i goruće trke za priznanje najkorisnijeg igrača američke lige. 

Pokazavši koliko mu ne znače individualna priznanja, Jokić je istakao koliko mu se ne dopada pravilo da MVP kandidat mora da ima određeni broj utakmica odigranih u regularnoj sezoni, inače mu neće biti omogućeno da uopšte bude razmotren kao opcija za ovu laskavu nagradu. 

- Definitino ne valja to da terate igrače da igraju čak i kada su povređeni. Videli smo svi šta se dogodilo Džoelu Embidu… Ne znam. Meni se to ne sviđa, to kako se teraju igrači da igraju i kad su povređeni, da bi nešto postigli - rekao je Jokić.

 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

S obzirom da se sada za najvećeg Jokićevog rivala u trci za ovu nagradu, pored Luke Dončića, smatra Šej Gildžus-Aleksander, Kanađanin je skromno istakao svoju ulogu u aktuelnoj MVP raspravi. 

- Nisam takao siguran. Bez obzira na sve, tu je neka tanka linija. Između odigranih mečeva i onih kada ste dostupni. Liga ima pravu nameru u pokušaju da podeblja tu liniju kako bi se odluka lakše donela. Ja se trudim da budem na raspolaganju što je moguće više, ne samo zbog toga, već zato što volim ovu igru. Ipak, kako je do sada išlo to sa pravilom , stvarno nemam neko posebno mišljenje. Trudiću se da budem na raspolaganju timu kako bismo pobeđivali svake noći, a ako ne mogu igram, onda ne mogu i tako je kako je - rekao je Aleksander. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading