BESNI GRAĐANI NA SMRT PRETUKLI ŽENU KOJA JE OTELA I UBILA DEVOJČICU (8)! Policija sve posmatrala sa strane

Autor:

Svet

29.03.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj u Tasku: Gnevna rulja brutalno pretukla osumnjičenu za otmicu i ubistvo

BESNI GRAĐANI NA SMRT PRETUKLI ŽENU KOJA JE OTELA I UBILA DEVOJČICU (8)! Policija sve posmatrala sa strane

Foto: Shutterstock


U meksičkom turističkom mestu Tasko došlo je do strašnog događaja u kojem je gomila gnevnih građana brutalno pretukla ženu osumnjičenu za otmicu i ubistvo devojčice.

Osmogodišnja devojčica nestala je u sredu, a njeno telo pronađeno je u četvrtak rano ujutro na putu na periferiji grada. Ovaj tragičan događaj duboko je potresao lokalno stanovništvo i izazvao gnevnu reakciju građana.


Nakon pronalaska tela devojčice, na snimcima bezbednosnih kamera mogu se videti žena i muškarac kako u taksi utovaruju nešto umotano u čaršav, što je izgledalo kao da bi moglo biti telo deteta. Ovo je dodatno podstaklo gnev među građanima, koji su formirali rulju i krenuli u poteru za osumnjičenima.

Brutalno premlaćivanje i smrt osumnjičene žene

Rulja je opkolila kuću žene osumnjičene za otmicu i ubistvo, preteći da će je izvući. Policija je uspela da je odvede u službeni kamionet, ali su policajci stajali po strani i dozvolili masi da izvuče osumnjičenu iz vozila na ulicu. Ljudi su tukli ženu na ulici dok je ležala polugola i nepomična na zemlji. Nažalost, državno tužilaštvo je kasnije potvrdilo da je žena preminula od zadobijenih povreda.


Gradonačelnik Taska, Mario Figueroa, izrazio je svoj gnev zbog ovog užasnog događaja i istakao da nije dobio nikakvu pomoć od državne vlade za gradsku policiju, koja je bila brojčano nadjačana od gnevne rulje. Ovo je samo jedan od mnogobrojnih slučajeva nasilja koji potresaju Meksiko, a narko-bande posebno terorišu gradove poput Taska i druge delove države Gerero.


Tasko i drugi gradovi u državi Gerero su posebno skloni nasilju, gde narko-bande rutinski napadaju lokalno stanovništvo tražeći plaćanje zaštite od vlasnika prodavnica, taksija i vozača autobusa. Situacija je postala toliko ozbiljna da je policija morala da vozi ljude u svojim patrolnim kolima, a lokalno stanovništvo se suočava sa konstantnom pretnjom nasilja i zastrašivanja od strane kriminalnih grupa.


Ovaj tragičan događaj u Tasku jasno ukazuje na ozbiljan problem nasilja i terorizma koje lokalno stanovništvo trpi od strane narko-bandi. Građani su izrazili svoj gnev i očaj nad nedostatkom zaštite i podrške od strane državne vlade, dok se situacija sa nasiljem i kriminalom nastavlja da utiče na njihovu svakodnevicu. Ovaj incident takođe postavlja pitanje o uticaju ovakvih događaja na turizam u ovim područjima.

(Index.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading