TORNADO NOSIO TINEJDŽERKU DOK JE MAJKA VRIŠTALA: Kost joj je virila iz noge, sve kosti LICA su joj SLOMLJENE, letela je 15 metara (VIDEO)

Autor:

Svet

24.03.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakleni udar prirode: Tornado rasturio kuću i ostavio porodicu povređenu

TORNADO NOSIO TINEJDŽERKU DOK JE MAJKA VRIŠTALA: Kost joj je virila iz noge, sve kosti LICA su joj SLOMLJENE, letela je 15 metara (VIDEO)

Foto: facebook


Tinejdžerka iz Ohaja, Кejli Šort (15), i njena majka, Amanda Gir, doživele su strašnu nesreću kada je tornado poharao njihov dom, ostavljajući ih sa ozbiljnim povredama. Tornado je bio neumoljiv, sa brzinom od gotovo 250 kilometara na sat, ostavljajući za sobom ruševine i pustoš.

Borba za preživljavanje

Amanda je bila svedok kako njen dom biva razoren, dok je njen boravak u kući postao prava borba za preživljavanje. Njena ćerka, Kejli, koja se skrivala ispod dušeka, nije bila pošteđena strahota koje je tornado doneo. Kada je tornado bacao Amandu po kući, Kejli je bila odbačena čak 15 metara, završavajući na državnom putu. Njih dve su morale da se suoče sa posledicama ovog užasnog udara prirode.

 

 


Teške povrede i hitna reakcija

Nakon što je tornado prošao, Amanda je pronašla svoju ćerku na putu, nemoćnu da se pomera. Pored brojnih podliva, Kejli je zadobila prelome oba skočna zgloba, dok je kost virila iz njene noge. Hitno su prebačene u bolnicu, gde su se lekari borili da im spasu živote i omoguće što brži oporavak.

Posledice tornada

Tornado je ostavio za sobom pustoš, sravnjujući desetine kuća u Ohaju i Indijani. Nažalost, tri osobe su izgubile život u ovoj strašnoj prirodnoj katastrofi. Lokalni mediji su preneli razmere uništenja koje je tornado ostavio za sobom, ostavljajući zajednicu u šoku i očaju.

Ova nesreća je podsetnik na snagu prirode i važnost pripremljenosti i odgovora na prirodne katastrofe. Nadamo se da će Amanda i Kejli uspeti da se oporave od ovih teških povreda i da će zajednica pronaći snagu da se izbori sa posledicama ovog razornog tornada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading