TERORISTI PREGAZILI OSMOGODIŠNJEG DEČAKA: Pucnjava u 'Krokus siti holi' pretvorena u noćnu moru za porodicu

Autor:

Svet

23.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teroristi napali koncertni hol u blizini Moskve

TERORISTI PREGAZILI OSMOGODIŠNJEG DEČAKA: Pucnjava u 'Krokus siti holi' pretvorena u noćnu moru za porodicu

Foto: Investigative Committee of Russia via AP


Porodica Igora, njegove supruge i dvoje dece doživela je strašan incident tokom terorističkog napada na koncertni hol "Krokus siti hola" u blizini Moskve. Nakon što su uspeli da izbegnu pucnjavu unutar hola, njihovoj sreći nije bilo kraja kada su izašli na ulicu, ali njihovu radost prekinuo je strašan događaj - teroristi su automobilom namerno pregazili osmogodišnjeg sina, Ilju, dok su bežali sa mesta napada.

Igor je ispričao da su u početku razmišljali o skrivanju u toaletu, ali su se u poslednjem trenutku predomislili, što se na kraju ispostavilo kao ispravna odluka. Nakon što su izašli iz zgrade, njihova porodica nije bila bezbedna jer je terorista namerno automobilom naleteo na njihovog sina, teško ga povredio, a takođe je udario i Igorovu ćerku i njega samog.

-Kada je počela pucnjava, uspeli smo brzo da izađemo iz sale. Prvo smo hteli da se sakrijemo u toalet, ali smo se u poslednjem trenutku predomislili. Sada shvatamo da je ovo bila ispravna odluka. Pažljivo sam izveo porodicu iz zgrade, istrčali smo na ulicu...

-I tek što mi se u glavi pojavila pomisao da smo bezbedni, videli smo taj isti auto „reno“ kako juri ka nama punom brzinom i namerno naleće na našeg sina i obara ga.

-On je [auto] udario moju ćerku i mene tangencijalno i zadobili smo manje modrice. Moj sin je zadobio traumatsku povredu mozga, slomljenu ključnu kost i slomljen kuk. Lekari još ne daju nikakve prognoze. Samo molimo sve da ga zadrže u kući. vaše molitve.


Potresne povrede i molitve za sina

Ilja je zadobio traumatsku povredu mozga, slomljenu ključnu kost i slomljen kuk, dok su Igorova ćerka i on sam prošli sa manjim povredama. Lekari još uvek ne mogu da daju prognoze o Iljinom zdravstvenom stanju, pa Igor i njegova porodica mole sve da ih podrže i mole se za sinovo brzo ozdravljenje.

Ovaj strašan napad ostavio je dubok trag na porodicu koja je samo želela da uživa u koncertu, a sada se suočava sa teškim izazovima i borbom za zdravlje svog sina.


(SputnikInternational)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading