UZNEMIRUJUĆI VIDEO! "OSTALO TI JE JOŠ JEDNO UVO": Osvanuo snimak teroriste sa saslušanja - POTPUNO KRVAVE GLAVE ODGOVARA NA PITANJA!

Autor:

Svet

23.03.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno krvavog lica, obmotan zavojem oko glave, napadač je odgovarao na pitanja koja su mu postavljana na saslušanju.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! "OSTALO TI JE JOŠ JEDNO UVO": Osvanuo snimak teroriste sa saslušanja - POTPUNO KRVAVE GLAVE ODGOVARA NA PITANJA!

Foto: Tanjug/AP, Telegram/Intel Slava Z

Grupa terorista otvorila je u petak oko 20 sati vatru u holu i koncertnoj sali Krokus na severozapadu Moskve nakon čega je podmetnula požar i pobegla. Najmanje 143 osobe su ubijene, međutim, ruski istražni komitet očekuje da će biti mnogo više žrtava s obzirom na veliki broj teško povređenih. Hospitalizovano je više od 100 osoba od kojih se polovina nalazi u teškom stanju.

Iako su teroristi odmah nakon masakra pobegli, oni su uhapšeni oko 3 sata ujutru u Brjanskoj oblasti dok su pokušavali da stignu do Ukrajine.

Od jutros se saslušavaju osumnjičeni, a kako je objavljeno na Telegramu, jedan od napadača ostao je bez uha. On je potpuno krvavog lica, obmotan zavojem oko glave odgovarao na pitanja koja su mu postavljana na saslušanju.

 

 

Naime, kako su napisali, reč je o teroristi koji jedva govori ruski i govori jednostavne fraze poput imena i datuma rođenja.

Da podsetimo, ruski istražni komitet saopštio da su neki od ubijenih u napadu na dvoranu "Krokus siti hol" umrli od prostrelnih rana, dok su drugi umrli u velikom požaru koji je izbio u kompleksu.

- Mnoge su majke pronađene kako grle svoju decu - navodi se u tamošnjim medijima.

Novinska kuća Baza, za koju Rojters navodi da ima dobre kontakte u ruskim sigurnosnim službama, izvestila je da je 28 tela pronađeno u toaletu i 14 na stepenicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading