UZNEMIRUJUĆE! OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA JEDNOG TERORISTE KOJI LEŽI KRVAV NA ZEMLJI: Automobil se nije zaustavio na zahtev policajaca i pokušao je da pobegne! (FOTO)

Autor:

Svet

23.03.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jezivog masakra, ubice su se dale u beg.

UZNEMIRUJUĆE! OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA JEDNOG TERORISTE KOJI LEŽI KRVAV NA ZEMLJI: Automobil se nije zaustavio na zahtev policajaca i pokušao je da pobegne! (FOTO)

Foto: Telegram /Intel Slava Z/BAZA, Tanjug/AP

Najmanje 90 ljudi je poginulo tokom oružanog napada, kada su teroristi upali u prepunu koncertnu dvoranu. Islamska država preuzela je odgovornost za teroristički napad u Moskvi.

Šef FSB Aleksandar Bortnikov obavestio je ruskog predsednika Vladimira Putina da je uhapšeno 11 osumnjičenih za teroristički napad na koncertnu salu Krokus u Moskvi!

Bortnikov je naglasio da su uhapšena i četvorica terorista koji su direktno umešani u teroristički napad. Njima je policija stavila lisice na ruke u ruskoj oblasti Brjansk, nakon potere automobilima, napisao je poslanik Aleksandar Hinštejn na Telegramu, prenosi Rojters.

 

 

Na društvenoj mreži Instagram, na stranici "mojbeograd_vesti", objavljene su slike renoa kojim su teroristi pobegli. Takođe, na fotografijama se nalazi i slika krvavog muškarca koji leži na podu, za kojeg se sumnja da je terorista. 

- Reno u kojem su se vozili osumnjičeni otkriven je noću u ataru sela Hacun, Karačinski okrug, oblast Brjansk. Automobil se nije zaustavio na zahtev policajaca i pokušao je da pobegne. Tokom potere, pucano je i automobil se prevrnuo. Jedan terorista je priveden na licu mesta, ostali su pobegli u šumu.Tokom potrage, oko 3:50 časova uhvaćen je drugi osumnjičeni. Potraga za ostalima se nastavlja. U automobilu su pronađeni pištolj PM, magacin za jurišnu pušku AKM i pasoši državljana Tadžikistana - piše u opisu fotografija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading