DIRLJIVE REČI PRVE DAME AMERIKE: Džil Bajden uputila emotivnu poruku Kejt Midlton

Autor:

Svet

22.03.2024

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt je rak otkriven tek nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na Londonskoj klinici.

DIRLJIVE REČI PRVE DAME AMERIKE: Džil Bajden uputila emotivnu poruku Kejt Midlton

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton objavila je večeras da boluje od raka i da je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji. Nakon brojne podrške, ali i pojedinih negativnih komentara na društvenim mrežama, oglasila se i prva dama Amerike, Džil Bajden.

Nakon što je princeza od Velsa danas prekinula tromesečnu tišinu i stavila tačku na brojna nagađanja i zavereničke teorije objavivši da ima rak, čiji tip i dalje nije poznat, Džil Bajden, supruga američkog predsednika, Džoa Bajdena, pružila je podšku Kejt Midlton.

- Tako si hrabra, volimo te - napisala je prva dama Amerike na društvenoj mreži X, podelivši video u kojem se Kejt obraća zabrinutoj javnosti emotivnom porukom o svom zdravstvenom stanju.

Iako je Bakingemska palata objavila zvanično da se dalje neće oglašavati u vezi sa procesom lečenja i stadijumom kancera, javnost se nada da će se Kejt vrlo brzo oporaviti.

Foto: Pritnscreen

 

Reči Džil Bajden usledile su nakon što je Kejt objavila video-poruku snimljenu u sredu u Vindzoru.

- U januaru sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislila da moje stanje nije kancerogeno. Operacija upešna, ali je rak prisutan. Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije otkrili su da je rak bio prisutan. Ovo je, naravno, bio veliki šok, a Vilijam i ja smo činili sve što smo mogli da ovo procesuiramo i vodimo privatno zbog naše mlade porodice. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena - rekla je Kejt.

Dijagnoza je došla nekoliko dana nakon što je viđena kako se smeje sa princom Vilijamom dok su napuštali svoju omiljenu prodavnicu na farmi blizu svoje kuće u Vindzoru.

Kejt je rak otkriven tek nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na Londonskoj klinici. Kensingtonska palata je saopštila da neće deliti detalje o tome kakvu vrstu raka princeza ima, niti u kojoj je fazi raka i zamolila je ljude da ne spekulišu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading