OGLASIO SE KRALJ ČARLS NAKON OBJAVE KEJT MIDLTON: Ponosan sam na princezu zbog hrabrosti

Autor:

Svet

22.03.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška kraljevske porodice princezi Kejt tokom borbe sa rakom

OGLASIO SE KRALJ ČARLS NAKON OBJAVE KEJT MIDLTON: Ponosan sam na princezu zbog hrabrosti

Foto: Tanjug AP


Bakingemska palata je izdala saopštenje u kom je istakla podršku kraljevske porodice princezi Kejt tokom njenog lečenja od raka. Saopštenje je istaklo da je kralj veoma ponosan na nju zbog hrabrosti koju je pokazala iznoseći svoju priču javnosti, kao i da je tokom proteklih nedelja ostao u najbližem kontaktu sa svojom voljenom snajom.

Kejtina hrabrost i javni nastup

Jedna od ključnih tačaka saopštenja je istaknuta hrabrost princeze Kejt u suočavanju sa dijagnozom raka, kao i njen javni nastup povodom iste. Ovo je prvi put da je princeza javno progovorila o svojoj borbi sa ovom teškom bolešću, čime je privukla pažnju javnosti širom sveta.

 

 


Podrška kraljevske porodice

Bakingemska palata je naglasila da će kako kralj tako i kraljica nastaviti pružati ljubav i podršku celoj porodici tokom ovog teškog perioda. Ova podrška i bliskost kraljevske porodice u ovakvim trenucima imaju poseban značaj za javnost i prateće institucije.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading