DESILO SE I ŠTA ĆEMO SAD? Tramp progovorio o stanju Kejt Midlton i iznenadio sve

Autor:

Svet

19.03.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za predsednika SAD gostovao je u jednoj emisiji u kojoj se dotakao i sveopšte pomame javnosti oko zdravstvenog stanja princeze od Velsa

DESILO SE I ŠTA ĆEMO SAD? Tramp progovorio o stanju Kejt Midlton i iznenadio sve

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Bivši predsednik SAD Donald Tramp odlučno je danas branio princezu od Velsa Kejt Midlton nakon njenog neuspešnog pokušaja fotografisanja povodom Dana majki.

Tramp je rekao da izmenjena slika u fotošopu ne bi trebalo da bude velika stvar.

"To ne bi trebalo da predstavlja nešto veliko, to što je Kejt uradila. Vidite filmskog glumca i sretnete ga i kažete: ’Da li je to ista osoba na slici?' To se dešava", rekao je Tramp.

"Ne razumem zašto bi moglo da dođe do takve pompe zbog toga“, nastavio je Tramp.

"Ona je u teškom periodu. Javnost je prati, zaista idu za njom", dodao je kandidat za predsednika SAD.

Opšte zdravstveno stanje Kejt Midlton kao i status njenog boravišta postali su centar totalnog ludila na društvenim mrežama otkako je nestala iz javnosti u januaru.

Kensingtonska palata je tada objavila saopštenje u kojem se navodi da buduća kraljica neće obavljati nikakve kraljevske dužnosti do posle Uskrsa.

Midltonovu su paparaci uhvatili tri puta od njene operacije - iako su i slike i pojedinačni snimci bili izuzetno mutni.

Spekulacije su, međutim, naglo porasle kada je Midltonova objavila uveliko fotošopiranu sliku sebe i svoje dece za Dan majki u Velikoj Britaniji.

Donald Tramp je pak, navikao na šou biznis i bolje od ostalih političara razume zašto neke poznate i ličnosti na položaju pokušavaju ponekad da naprave ono što je Kejt Midlton sa fotošopiranom fotografijom.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading