ŽIVELI SA LEŠEM U KUĆI GODINU DANA! Deca slepo verovala da će im se MRTVI tata dići iz postelje!

Autor:

Svet

17.03.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mumificirani ostaci muškarca otkriveni su nedavno, kada je tim sa njegovog radnog mesta poslat da istraži njegovo dugotrajno odsustvo.

ŽIVELI SA LEŠEM U KUĆI GODINU DANA! Deca slepo verovala da će im se MRTVI tata dići iz postelje!

Foto: shutterstock

U neverovatnom slučaju iz Indije, porodica 35-godišnjeg muškarca, Vimlesha Sonkara, koji je preminuo u aprilu 2021. godine, živela je više od godinu dana sa njegovim lešom, verujući da je on zapravo u komi i da će se jednog dana probuditi.

Verovanje da će se probuditi

Vimlesh Sonkar, službenik za porez na dohodak, primljen je u bolnicu u Ahmedabadu i proglašen mrtvim samo tri dana kasnije nakon što se zarazio koronavirusom. Iako je porodici uručena smrtovnica, oni nisu prihvatili činjenicu da je preminuo, nego su odneli njegovo telo kući i brinuli se o njemu, uvereni da će se jednog dana probuditi, prenosi Srbija Danas.

Neobična briga o telu

Mumificirani ostaci muškarca otkriveni su nedavno, kada je tim sa njegovog radnog mesta poslat da istraži njegovo dugotrajno odsustvo. Porodica je čak čistila njegovo telo dezinfekcionim sredstvom tri puta dnevno, menjala ga svakodnevno i ostavljala klimu uključenu 24 sata dnevno.

Neverovatno uverenje porodice

Porodica je bila uverena da je Vimlesh živ i spremna je bila da mu pruži poslednje obrede, ali su prvo stavili oksimetar na jedan od prsta i nakon što je pokazao puls i nivo kiseonika u krvi, odlučili su da je još uvek živ i otkazali sahranu.

Reakcija lokalne zajednice

Kad god bi ih neko pitao za njega, porodica je tvrdila da je Vimlesh bolestan i leči se kod kuće. Čak su doneli boce sa kiseonikom i govorili meštanima da je on u komi. Bili su uvereni da je živ i da će biti bolje.


Ova neobična priča izazvala je nevericu i zaprepašćenje kako lokalne zajednice, tako i medicinskih stručnjaka, a istražitelji i dalje pokušavaju da shvate razloge za ovakvo ponašanje porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miodrag

17.03.2024 15:05

Hajde što ste glupavi, to se podrazumeva u vašoj novini, ali vi ste i totalno nepismeni! Ne kaže se sa "lešem" već sa "lešom". Nazad u večernju osnovnu na doobuku.