VATRENA STIHIJA GUTA ZGRADU! Naređena HITNA evakuacija stanara, jedna osoba zadobila OPEKOTINE na skoro celom telu!

Autor:

Svet

15.03.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitne ekipe rade na evakuaciji stanara bloka zgrada u kojima je došlo do eksplozije.

VATRENA STIHIJA GUTA ZGRADU! Naređena HITNA evakuacija stanara, jedna osoba zadobila OPEKOTINE na skoro celom telu!

Foto: Printskrin/192_rs

U rumunskom gradu Onešti došlo je do dramatične eksplozije koja je uzrokovala ozbiljne posledice.

Prema informacijama portala Antena Observator, interventna jedinica Vatrogasne službe Oneštija odmah je reagovala na poziv za pomoć nakon što je eksplodirao jedan stambeni blok. Eksplozija je izazvala požar, a na lice mesta su upućena dva specijalna vozila za gašenje požara, kamion-merdevine i sanitetsko vozilo.

Teške povrede i evakuacija stanara

Jedna osoba je teško povređena u ovoj nesreći, sa opekotinama koje pokrivaju neverovatnih 90-95% površine njenog tela. Ovo je samo jedan od znakova ozbiljnosti situacije koja zahteva hitnu i efikasnu reakciju hitnih ekipa. Trenutno se intenzivno radi na evakuaciji stanara bloka zgrada u kojima je došlo do eksplozije, kako bi im se pružila neophodna medicinska i bezbednosna pomoć.

Hitna reakcija i koordinacija službi

Ova nesreća zahteva brzu, koordinisanu akciju različitih službi kako bi se minimizirale štete i pružila pomoć povređenima. Interventne ekipe vatrogasne službe, medicinski timovi i druge nadležne službe moraju delovati sinhronizovano kako bi se situacija stavila pod kontrolu i pružila adekvatna pomoć ugroženima.

Eksplozija u Oneštiju je izazvala ozbiljne posledice i zahteva hitnu intervenciju i evakuaciju. Nadamo se da će povređeni dobiti neophodnu medicinsku negu, a stanovnici bloka će dobiti podršku i pomoć u ovoj teškoj situaciji. Važno je naglasiti značaj brze i koordinisane akcije svih nadležnih službi u ovakvim vanrednim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading