DVE AMERIKANKE KOPIRALE SRPSKI FILM "MRTAV LADAN": Nosile mrtvog dedu do banke da dignu pare

Autor:

Svet

10.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve žene iz američke savezne države Ohajo optužene su da su dovezle telo preminulog 80-godišnjaka do banke da bi ukrale pare s njegovog računa pre nego što su ostavile njegovo telo kod bolnice, preneo je AP.

DVE AMERIKANKE KOPIRALE   SRPSKI FILM "MRTAV LADAN": Nosile mrtvog dedu do banke da dignu pare

Foto: Tamjug/Vladimir Pori, Printscreen

Vest kao i svaka druga, da se ovaj događaj ne podudara u velikoj meri sa radnjom našeg hit filma "Mrtav ladan", koji je režirao Milorad Milinković Debeli, koji je, inače, i Tragač u kvizu "Potera".


U tom filmu, podsetimo, mrtvog čoveka glumi Mihajlo Bata Paskaljević, kojeg takvog, dakle mrtvog, predstavljajući ga kao živog, vodaju i nosaju po raznim mestima, između ostalog i putujući vozom. Ostali glavni akteri filma su Srđan Žika Todorović i Nenad Jezdić, koji nosaju mrtvog dedu.


Ali da se vratimo stvarnom događaju iz Amerike... 


Optužene su Karen Kasbom (63) i Lorin Bea Feralo (55) u Aštabuli, a stavlja im se na teret skrnavljenje leša i krađa od preminule osobe, navodi se u dokumentima opštinskog suda grada Aštabula.


Policija je saopštila da ih je neko pozvao u ponedeljak i da su dve žene ostavile telo kod bolnice u Aštabuli, ali se nisu predstavile niti su rekle koga ostavljaju. Nekoliko časova kasnije, jedna od njih je kontaktirala s bolnicom, tražeći informaciju o stanju muškarca i saznala da se radi o Daglasu Lajmanu iz Aštabule.


Policija je navela da su njih dve, uz asistenciju treće, neimenovane osobe, stavile Lejmana na prednje sedište automobila i odnele ga do banke, gde su mu ukrale s računa nepoznatu sumu novca.


Njegovo telo je stavljeno u sedište da bude vidljivo osoblju banke da bi one mogle da uđu i skinu novac s računa, rekao je šef policije Robert Stel.


Policija je dodala da će nastaviti da istražuje slučaj, a moguće su još neke optužbe.


Mrtvozornik je saopštio da će autopsijom biti utvrđen uzrok Lajmanove smrti i da bi to moglo da potraje osam meseci.

Žene mrtvog čoveka stavile da sedi ispred šaltera u banci da bi svi mislili da je živ


Glavni akteri našeg filma


- Milorad Milinković (režiser)


- Nenad Jezdić


- Srđan Žika Todorović


- Bata Paskaljević


BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading