STRAVIČAN SUDAR NA PUTU, POGINULO DEVET OSOBA! Kombi se zaleteo u raskrsnicu, pa je svom snagom udario u automobil

Autor:

Svet

09.03.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od siline udara, neki od putnika proleteli su kroz staklo automobila na beton

STRAVIČAN SUDAR NA PUTU, POGINULO DEVET OSOBA! Kombi se zaleteo u raskrsnicu, pa je svom snagom udario u automobil

Foto: Shutterstock

Devet osoba je poginulo u saobraćajnoj nesreći u zapadnom Viskonsinu, u kojoj su učestvovali vozilo sa manjom prikolicom i kombi.

Zamenik šerifa okruga Klark Džejmsa Hirša saopštio je da je vozilo sa manjom prikolicom koje se kretalo državnim auto-putem 95 udarilo u kombi koji se kretao auto-putem jugozapadno od gradića Nilsvila, prenosi AP.

"Kombi je ušao u raskrsnicu i u tom trenutku ga je udarilo vozilo sa poluprikolicom", rekao je Hirš. Osam od devet osoba u kombiju, uključujući vozača, preminulo je na licu mesta, a jedan povređeni putnik je prebačen u obližnju bolnicu, dok je vozač vozila sa poluprikolicom, koji je bio sam u vozilu, takođe preminuo na licu mesta.

Istraga je u toku.

U odvojenom incidentu, u padu helikoptera američke Nacionalne garde koji je u petak patrolirao duž američko-meksičke granice, poginula su dva vojnika i agent američke granične patrole, a povređen je još jedan vojnik, saopšteno je danas iz američke vojske.

Helikopter UH-72 Lakota srušio se u blizini grada Rio Grande u Teksasu tokom operacije nadzora i otkrivanja ilegalnih aktivnosti na granici, izjavio je major vojske SAD Rajan Vierzbicki, prenosi Rojters.

On je rekao da nema informacija o meteorološkim uslovima u vreme kada se dogodila nesreća. Uzroci pada helikoptera se istražuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading