TRAMPA UDARILI PO DŽEPU, SUD REKAO SVOJE! Platio kauciju od skoro 92 MILIONA, pa uputio OŠTRE reči Džin Kerol za KLEVETE na njegov račun!

Autor:

Svet

08.03.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osiguravajuća kompanija Chubb je izdala kauciju za Trampa, koju je bivši predsednik potpisao u utorak.

TRAMPA UDARILI PO DŽEPU, SUD REKAO SVOJE! Platio kauciju od skoro 92 MILIONA, pa uputio OŠTRE reči Džin Kerol za KLEVETE na njegov račun!

Foto: Tanjug/Photo/Evan Vucci, File/Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Bivši predsednik Donald Tramp je platio kauciju od 91.63 miliona dolara dok traje proces žalbe na presudu protiv njega u slučaju klevete E. Džin Kerol.

Obaveštenje o Trampovoj kauciji i žalbi podneto je saveznom sudu u Njujorku u petak, prenosi CNN.


U januaru je federalni porotni sud dodelio Kerol odštetu od 83.3 miliona dolara kao rezultat Trampovih klevetničkih izjava u kojima je negirao da ju je silovao, rekavši da nije njegov tip, optužujući je da je izmislila optužbu kako bi povećala prodaju svoje knjige.

Osiguravajuća kompanija Chubb je izdala kauciju za Trampa, koju je bivši predsednik potpisao u utorak. Pod uslovima kaucije, Chubb će osigurati samo žalbu na presudu od 83.3 miliona dolara, a ne bilo kakve buduće žalbe.

Veličina kaucije veća je od presude jer okružni sud obično zahteva da strana postavi 110% kaucije.

Tramp takođe ima rok do 25. marta da uplati još 454 miliona dolara u slučaju civilne prevare njujorškog državnog tužioca.

U Kerolinom slučaju, Tramp tvrdi da je presuda porote preterana i da bi trebalo da bude smanjena. Tokom suđenja, Kerolini advokati su poroti rekli da Trampa treba kazniti velikim iznosom odštete kako bi ga zaista naterali da prestane sa svojim klevetničkim ponašanjem.

Pored ove dve presude protiv njega, Tramp se takođe suočava sa rastućim pravnim troškovima koje duguje zbog četiri krivična suđenja sa kojima se suočava dok se kandiduje za još jedan predsednički mandat.

(CNN)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading