BAJDEN UDARIO NA TRAMPA ZBOG UPUĆENIH UVREDA! ''Ne može da se seti ni IMENA svoje žene'' !

Autor:

Svet

27.02.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom intervjua u emisiji "Kasno u noć", Bajden je rekao da birači ne bi trebalo samo da razmatraju koliko je star kandidat, već i "koliko su stare njihove ideje".

BAJDEN UDARIO NA TRAMPA ZBOG UPUĆENIH UVREDA! ''Ne može da se seti ni IMENA svoje žene'' !

Foto: Tanjug/AP

Aktuelni predsednik SAD Džo Bajden i bivši predsednik Donald Tramp, koji je njegov protivnik na predstojećim izborima, ne prestaju da šokiraju javnost tokom kampanje, pa su počeli da jedan drugome napadaju - godine.

Ovaj sukob nije samo političke prirode, već se sve više fokusira na njihove godine, prenosi Blic.


Uzvraćajući paljbu na kritičare koji kažu da su njegove vlastite godine obaveza na predstojećim izborima, 81-godišnji Bajden je rekao Setu Majersu: „Moraš da pogledaš drugog tipa“, misleći na 77-godišnjeg Trampa. Njegova šala o Trampu, sugerirajući da je on otprilike istih godina kao i on, ali da ne može da se seti imena svoje žene, izazvala je pažnju javnosti. Očigledno se pozivajući na nedavnu epizodu tokom vikenda u kojoj je bivši predsednik greškom nazvao svoju suprugu Melaniju „Mercedes“ tokom komentara na CPAC-u.

Tokom intervjua u emisiji "Kasno u noć", Bajden je rekao da birači ne bi trebalo samo da razmatraju koliko je star kandidat, već i "koliko su stare njihove ideje". Ovaj komentar ukazuje na to da se Bajden fokusira na ideje i političke stavove, umesto samo na godine njegovog protivnika.

Godine kao političko oružje

U poslednje vreme, godine kandidata postale su fokus političke rasprave u SAD-u. Ovaj trend nije nova pojava, ali je dobio posebnu pažnju u kontekstu sukoba između Bajdena i Trampa. Obojica kandidata se suočavaju sa optužbama da su njihove godine prepreka za obavljanje predsedničke dužnosti, a njihova sposobnost da se nose sa zahtevima najviše funkcije u zemlji dolazi pod udar javnosti.

Starosne godine i političke ideje

Dok se javnost fokusira na starosne godine kandidata, Bajden ističe važnost političkih ideja i stavova. On naglašava da birači treba da razmatraju i analiziraju političke ideje kandidata, umesto da se fokusiraju isključivo na njihove godine. Ovaj pristup ukazuje na to da Bajden želi da se politička rasprava usmeri na suštinska pitanja i političke platforme, umesto da se zadržava na površinskim karakteristikama kandidata.

Sukob između Džoa Bajdena i Donalda Trampa nije samo političke prirode, već se sve više fokusira na njihove godine. Dok se javnost zabavlja sukobom između ova dva kandidata, Bajden ističe važnost političkih ideja i stavova u političkoj raspravi. S obzirom na to da se izbori približavaju, ostaje da se vidi kako će ova debata uticati na stavove birača i konačan ishod izbora.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading