NE MOŽE DA GA GLEDA! Bajden opsovao Trampa i to sve zbog Nensi Pelosi! HAOS PRED IZBORE U AMERICI!

Autor:

Svet

03.02.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica političara često razmenjuju oštre komenatre jedan o drugom, a krajem januara Tramp je čak izjavio da Bajden nije sposoban da bude glavnokomandujući i da izaziva "krvoproliće" koje će se samo pogoršavati.

NE MOŽE DA GA GLEDA! Bajden opsovao Trampa i to sve zbog Nensi Pelosi! HAOS PRED IZBORE U AMERICI!

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Džozef Bajden izazvao je pažnju javnosti nakon što je navodno opsovao bivšeg predsednika Donalda Trampa zbog njegove šale na račun supruga bivše predsednice Predstavničkog doma Nensi Pelosi.

Prema izvorima Politika, Bajden je iza zatvorenih vrata opisao Trampa kao "s****u". Ova izjava izazvala je iznenađenje s obzirom na Bajdenov dosadašnji imidž kao osobe koja teži smanjenju surovosti u politici.



Sukob između Bajdena i Trampa već je dobro poznat javnosti. Obojica političara često razmenjuju oštre komenatre jedan o drugom, a krajem januara Tramp je čak izjavio da Bajden nije sposoban da bude glavnokomandujući i da izaziva "krvoproliće" koje će se samo pogoršavati. Očigledno je da je njihov odnos obeležen visokim tenzijama i javnim konfliktima.

Sledeći predsednički izbori u SAD biće održani u novembru 2024, a ankete već sada pokazuju Trampa kao jasnog favorita na republikanskim predizborima. Očekuje se da će mu se suprotstaviti sadašnji predsednik Bajden, čime se već sada stvara velika politička napetost i interesovanje javnosti za ishod ovih izbora.

Sukob između Bajdena i Trampa, kao i Bajdenova nedavna izjava, samo su dodatno učvrstili političke tenzije u Sjedinjenim Američkim Državama. S obzirom na to da su obojica političara veoma uticajni i privlače veliku pažnju javnosti, svaka njihova izjava izaziva veliku pažnju i raspravu. Ostaje da vidimo kako će se njihov odnos dalje razvijati i kakvi će biti ishodi predstojećih izbora.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading