SLUČAJNO ILI NE? Micotakis stigao u Odesu kod Zelenskog, a onda je na 150 metara od njega SNAŽNA EKSPLOZIJA potresla grad

Autor:

Svet

06.03.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki premijer morao je da trči u sklonište

SLUČAJNO ILI NE? Micotakis stigao u Odesu kod Zelenskog, a onda je na 150 metara od njega SNAŽNA EKSPLOZIJA potresla grad

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Snažna eksplozija zabeležena je danas u Odesi, gde je, prema nepotvrđenim medijskim izveštajima, planiran sastanak ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa, prenosi Ansa pozivajući se na informacije sa više ukrajinskih Telegram kanala.

Na jednom od snimaka objavljenih na društvenim mrežama vidi se povorka nekoliko limuzina i minibuseva, navodi italijanska agencija.

Prema istim izvorima, eksplozija se dogodila u blizini gradske luke i prethodila joj je uzbuna za vazdušni napad. Navodno se eksplozija dogodila na 150 metara od mesta gde se nalazio Micotakis.

Grčki mediji javljaju da će Micotakis danas posetiti Odesu zbog sastanska sa Zelenskim.

Ove informacije nisu potvrđene, ali ni demantovane iz grčke vlade, navodi Katimerini.

U anketi koju je sproveo SOCIS a iza ideje stoji censor.net Ukrajinci su pokazali da bi, da se sutra održe predsednički izbori pre podržali smenjenog generala Valerija Zalužnog nego lidera Volodimira Zelenskog.

I da se parlamentarni izbori održe ove godine u Ukrajini, više od trećine Ukrajinaca podržalo bi političku snagu Valerija Zalužnog.

Rezultati su, malo je reći, iznenadili svet. Činilo se da Ukrajinci veruju Zelenskom i da su u teškim trenucima uz njega, ali nisu mu izgleda oprostili što je smenio početkom godine Zalužnog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading