"KLINTONOVI IMAJU ČEGA DA SE PLAŠE" Poznati analitičar o Karlsonovom intervjuu sa Putinom

Autor:

Svet

12.02.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ortel je naglasio da su "globalisti štitili i promovisali moćne parove poput Klintonovih".

"KLINTONOVI IMAJU ČEGA DA SE PLAŠE" Poznati analitičar o Karlsonovom intervjuu sa Putinom

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

Porodica Klinton ima razloga da se plaši intervjua koji je američki novinar Taker Karlson uradio sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, izjavio je analitičar sa Volstrita, Čarls Ortel, za Sputnjik.

Bivša državna sekretarka Hilari Klinton nazvala je Takera „korisnim idiotom“, tvrdeći da američi novinar širi laži Vladimira Putina o Ukrajini.

 

Ortel kaže, da je Karlson danas jedan od najpraćenijih i najuticajnijih novinara u svetu, dodajući da porodica Klinton "svakako ima čega da se plaši, jer je blizu 5. novembar 2024".

 

 

Analitičar Volstrita, koji je tokom nekoliko godina vodio privatnu istragu o optužbama za prevaru od strane Klintonove fondacije, primetio je da postoje ozbiljna pitanja bez odgovora o tome koliko je novca uloženo od stranih vlada i oligaha za finansiranje Hilarine političke kampanje, uključujući donacije ukrajinskog oligarha Viktora Pinčuka i njegove supruge.

Dodao je i da postoji zabrinutost, kao i u slučaju Bajdenovih, da je porodica Klinton decenijama nezakonito eksploatisala svoje fondacije kako bi se obogatila.

- Hilari Klinton se neće po dobru pamtiti u istoriji - rekao je Ortel.

On je naglasio da su "globalisti štitili i promovisali moćne parove poput Klintonovih".

- Mnogi zlonamernici, uključujući Klintonove, imaju čega da se plaše dok Tramp juri ka potencijalnom novom izboru - kazao je Ortel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading