LEKARI DEČAKU (6) UMESTO RAKA DIJAGNOSTIKOVALI INFEKCIJU UHA: Umro posle tri godine (FOTO)

Autor:

Svet

31.01.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Sebastijana Nani-ja

LEKARI DEČAKU (6) UMESTO RAKA DIJAGNOSTIKOVALI INFEKCIJU UHA: Umro posle tri godine (FOTO)

Foto: instagram


Tragična priča o šestogodišnjem Sebastijanu Nani-ju iz Keteringa, Velika Britanija, potresla je javnost nakon njegove smrti od retkog oblika raka. Iako su njegovi roditelji, Lindzi i Greg, prikupili više od 130.000 funti za njegovo lečenje u SAD, mali Sebastijan je izgubio bitku sa teškom bolešću.

Pogrešna dijagnoza i borba sa bolešću

Sebastijan se prvobitno požalio na bol u uhu, ali su lekari to pomešali sa mogućom infekcijom uha. Nakon meseci bolova, testovi su otkrili da mališan pati od neuroblastoma, najčešćeg raka kod dece. Usledila je borba koja je obuhvatala intenzivnu hemoterapiju i operacije, ali nažalost, bolest se vratila i proširila na druge delove tela.



Borba sa pandemijom

Pandemija koronavirusa dodatno je otežala situaciju za Sebastijana i njegovu porodicu. Na vrhuncu pandemije 2020. godine, lekari nisu odmah prepoznali ozbiljnost Sebastijanovog stanja, a porodica je morala da se bori za odgovarajuću dijagnozu i lečenje.

Porodični praznici i kraj borbe

Unatoč poražavajućim vestima o povratku bolesti, Sebastijanovi roditelji uspeli su da provedu Božić sa njim pre nego što je morao da se vrati u bolnicu. Nažalost, to su bili njihovi poslednji zajednički praznici, a Sebastijan je preminuo tri i po godine nakon dijagnoze.



Tragična priča o malom Sebastijanu Nani-ju ističe važnost pravovremenog prepoznavanja simptoma i pravilnog lečenja, kao i neophodnost podrške porodicama koje se bore sa teškim bolestima.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading