CELA NACIJA U ŽALOSTI ZBOG NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: Privatni avion se raspao tokom leta - pronađena tela 7 putnika, među njima i dvogodišnje dete! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.01.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju ujutru, tragedija je pogodila jugoistok Brazila kada se mali privatni avion Pajper PA46 s pet putnika i dva člana posade srušio blizu grada Itapeva.

CELA NACIJA U ŽALOSTI ZBOG NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: Privatni avion se raspao tokom leta - pronađena tela 7 putnika, među njima i dvogodišnje dete! (VIDEO)

Foto: https://www.youtube.com/@jovempannews

Nesreća je odnela živote sedam osoba, uključujući dvojicu biznismena, njihove porodice i jednog dvogodišnjeg dečaka.

Avion je bio u letu između gradova Kampinjas i Belo Horizonte kada se, prema izveštajima policije, raspao u vazduhu pre nego što je pao na zemlju.

- Letelica se raspala na tri veća i nekoliko manjih fragmenta. Unutra smo našli sedam tela - navode iz policije.

Tragični incident rezultirao je smrću dvojice poznatih biznismena, Marsilia Franka da Silveire (42) i Andreja Rodrigueza do Amarala (40), zajedno sa članovima njihovih porodica.

Policija je potvrdila da je letelica bila razbijena na više delova, od kojih su pronađena sedam tela unutar ruševina.

Lokalni mediji izveštavaju da su dvojica biznismena sa svojim porodicama bili u Kampinjasu na ceremoniji dodele nagrada i da su odlučili produžiti vikend na farmi svog prijatelja pre povratka kući.

Još uvek nije jasno šta je tačno dovelo do ove avionske nesreće, a istraga je u toku. Marsilio Franko da Silveira bio je poznat kao osnivač i predsednik Nacionalne asocijacije bankovnih korespondentskih kompanija (Anek) i kompanije CredFranko. Među nastradalima su i njegova supruga Rakela (40) i dvogodišnji sin Antonio.

Andre Rodriguez do Amaral, poslovni partner Marsilia Franka da Silveire u kompaniji CredFranko, takođe je izgubio život u ovoj tragičnoj nesreći, zajedno sa svojom suprugom Fernandom (38).

Ova nesreća se dogodila nakon nedavnog pada manjeg aviona sa 12 putnika i dva člana posade u severnoj brazilskoj državi Amazonas, u kojem su stradali američki turisti.

Bezbednosni stručnjaci nastavljaju sa istragama kako bi utvrdili uzrok oba incidenta i preduzeli potrebne mere kako bi se smanjio rizik od budućih nesreća u vazduhu, prenosi Kurir.

BONIS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading